Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега и какво според теб не става бордолини така ли?

Коментар

tipaj написа:
      Аз съм слагал на същия двигател ГИ Бардолини в сервиза Еурогаз в Горна Баня и до момента съм доволен.Имат хубав сайт и там можеш да видиш цени, снимки с монтаж, видове уредби и бутилки. Мисля, че са много сериозни и коректни. Препоръчвам ти ги!
      Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

Имам един последен въпрос!ГИ поделжат ли на диагностика в смисъл определяне количеството смес на газ и въздух или това е само за обикновенните газови.

Коментар

Да подлежи но се прави с комп. а не като обикновенната на слухоскоп. :D Да вметна само че с газ инжекцията бензиновия комп раководи самата газова. За предпочитане е да избягваш бг. призвидство поне аз не ги предпочитам. :D

Коментар

NOVA написа:
            Имам един последен въпрос!ГИ поделжат ли на диагностика в смисъл определяне количеството смес на газ и въздух или това е само за обикновенните газови.
            последен съвет - прегледай монтажа на АГУ на някой ’добър’ сервиз и по монтажа ще познаеш дали НАИСТИНА е добър.какво да гледаш:- дали бутилката е хваната както трябва, здраво, обезопасена- от къде е изкарана вентилацията на бутилката / някои кретени не я изкарват дори/- добре ли е изкарана и пълначката- ВАЖНО - как са прекарали под пода тръбата на газа към двигателния отсек - тъпаците я прокарват мързеливо, свестния сервиз я прокарва по най-защитеното / и трудоемко/ място --> по пътя на бензинопроводите.- как са подредили нещата в отсека на ДВГ - добре ли е хванато и обезопасено всичко,... или си ’виси’ на маркучите рейката.. и подобни ’изпълнения’по начина на работа ще разбереш дали сервиза е добър

Коментар

Working...
            X