Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

абе като гледам какви цени споменавате.....ами тя гаранцията ще мине ,после какво ще правите като се прецака .аз не ща дизелова кола заради това че съм вързан към сервиз ,а пък сам да се нахакаш с обвързване не е добра икономическа идея.аз ако сложа инжекцион ще е такъв ,на който му има софта за управление и указания за монтаж ,и резервни частивъв всеки магазин -демек да не завися от сервиз,илиако не разбирам -тогава такъв инжекцион с който работят всички сервизи ако един се ’’оака’’ друг да може да го оправитова е моето мнение ,макар че лично аз не бих сложил ижекцион ,а обикновенна за250-300 кинта ,там след 2-3 години най много да ти замине изпарителя за 50 кинта.....
    типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
    хюндай акцент 1.5 CNG
    киа каренс +метан

Коментар

След тази реклама остана да започнем да скандираме *ЛАНДИ ЛАНДИ ЛАНДИ.......* не визирам конкретния потребител а марката.

Коментар

Колеги хубаво върви темата ама нещо по моя въпрос? Или да ходя по сервизите да видя какво ще предложат...

Коментар

qnisZ написа:
          След тази реклама остана да започнем да скандираме *ЛАНДИ ЛАНДИ ЛАНДИ.......* не визирам конкретния потребител а марката.
          Смятам че ти отговорих това което искаше да знаеш.Заяждането ще го пропусна покрай ушите си засега.

Коментар

NOVA написа:
            Колеги хубаво върви темата ама нещо по моя въпрос? Или да ходя по сервизите да видя какво ще предложат...
            Приятелю ходи виж какво ще предложат и какво ще включва самата уредба сподели и ще ти кажем какво да избереш.

Коментар

Така и ще стане. Някой да знае поне читави маисторчета в района на Красно село и околностите?

Коментар

NOVA написа:
                Така и ще стане. Някой да знае поне читави маисторчета в района на Красно село и околностите?
                ще ти дам няколко насоки за 1.8 16 двигателя и газовите :- заради металните колектори , не е много рисково да сложиш ’обикновенна’ АГУ- ако слагаш такава има няколко тънкости:А. НЕ слагай емулатор на ламбдата - резултата е че когато си на газ - ще ти свети ’дюзата’ на таблотоБ. трудно ще ти настроят празния ход когато колата се движи с висока скорост, затова се изважда маркуча от въздухозаборника , или се ’удушва’ колата като се затапи въздухозаборника, или най-добре си махни кутията на възд.филтър и си сложи един спортен филтър ’конус’така ще се побереш до около 500 лева / може и по-евтино/разбира се , добре е да инвестираш в по-качествен изпарител, а не в турски.

Коментар

Колега това не е ли малко рисковано с обикновенната?

Коментар

Никак даже. Заради 4те бобини този мотор има перфектно запалване. Няма какво да счупи като гръмне, ако гръмне. Моята при мен съм забравил кога е гърмяла за последно.

Коментар

Съжалявам за въпроса ама какво имаш напредвид като гръмне? Че доста ме объркахте

Коментар

Това е запалване на готовата горивна смес в смукателния колектор която се чува като гръм. :D

Коментар

Изкате да ми кажете, че обикновенна газова не пречи да се сложи на колата?Между другото кажете някъде в Павлово, Красно село добри газаджии!!!

Коментар

Колеги днеска се поразвъртях из сервизите и се спрях на BERTOLINI - какво мислите за тях. Гледам отзивите са много добри по форумите а и хора които ги ползват... АКо има някой от форума с такава да споделя

Коментар

NOVA написа:
                              Колеги днеска се поразвъртях из сервизите и се спрях на BERTOLINI - какво мислите за тях. Гледам отзивите са много добри по форумите а и хора които ги ползват... АКо има някой от форума с такава да споделя
                              ?? BARDOLINI ??колега , като ти гледам въпросите, май е най-добре да идеш някъде където са правили ФИАТ и ти дават гаранция.- и последно - АКО решиш да слагаш ГИ има лесен начин да пробваш ’майсторите’ дали са майстори --> питаш ги дали ще имаш проблем с ’адаптацията’ -- ако ти кажат, че такова животно нема, ВЕДНАГА си тръгвай и иди в друг сервиз където задай същия въпрос.

Коментар

Колега, аз бих ти препоръчал ГИ "ФОБОС" по простата причина, че софтуера му е на български (за другите ГИ не знам на какъв език са) и газовите монтьори разбират какво правят, пък и важните му "чаркалъци" са си италиански. Близо една година го имам, 7000 км съм навъртял и никакви проблеми. Макар, че какъвто и ГИ да сложиш, ако не попаднеш на читави "майстори"...язък за колата, а и за теб, че ще береш ядове . Успех в избора. Ако решиш да си монтираш ГИ в Пловдив горещо ти препоръчвам Миро и Стоян до тролейбусното депо в ЖК "Тракия". Не правя реклама, просто съм доволен от работата им и искам да съм полезен на колега от форума.

Коментар

Working...
                                X