абе като гледам какви цени споменавате.....ами тя гаранцията ще мине ,после какво ще правите като се прецака .аз не ща дизелова кола заради това че съм вързан към сервиз ,а пък сам да се нахакаш с обвързване не е добра икономическа идея.аз ако сложа инжекцион ще е такъв ,на който му има софта за управление и указания за монтаж ,и резервни частивъв всеки магазин -демек да не завися от сервиз,илиако не разбирам -тогава такъв инжекцион с който работят всички сервизи ако един се ’’оака’’ друг да може да го оправитова е моето мнение ,макар че лично аз не бих сложил ижекцион ,а обикновенна за250-300 кинта ,там след 2-3 години най много да ти замине изпарителя за 50 кинта.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет !!!
Collapse
X
-
u_bo
NOVA написа:Така и ще стане. Някой да знае поне читави маисторчета в района на Красно село и околностите?
Коментар
-
u_bo
NOVA написа:Колеги днеска се поразвъртях из сервизите и се спрях на BERTOLINI - какво мислите за тях. Гледам отзивите са много добри по форумите а и хора които ги ползват... АКо има някой от форума с такава да споделя
Коментар
-
Колега, аз бих ти препоръчал ГИ "ФОБОС" по простата причина, че софтуера му е на български (за другите ГИ не знам на какъв език са) и газовите монтьори разбират какво правят, пък и важните му "чаркалъци" са си италиански. Близо една година го имам, 7000 км съм навъртял и никакви проблеми. Макар, че какъвто и ГИ да сложиш, ако не попаднеш на читави "майстори"...язък за колата, а и за теб, че ще береш ядове . Успех в избора. Ако решиш да си монтираш ГИ в Пловдив горещо ти препоръчвам Миро и Стоян до тролейбусното депо в ЖК "Тракия". Не правя реклама, просто съм доволен от работата им и искам да съм полезен на колега от форума.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар