Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дайте съвет !!!

Колеги мисля да слагам газ на колицата и въпорсът е къде и каква да бъде като марка?Дайте съвети искам да стане като хората колата, тоест търся читави майстори и да се направи като xората с регулиране на газта и всичко...Благодаря предварително!!!

Re: Дайте съвет !!!

NOVA написа:
    Колеги мисля да слагам газ на колицата и въпорсът е къде и каква да бъде като марка?Дайте съвети искам да стане като хората колата, тоест търся читави майстори и да се направи като xората с регулиране на газта и всичко...Благодаря предварително!!!
    Колега,като искаш съвет,дай малко инфо. Каква е колата,какъв е мотора,каква газ искаш да слагаш: CNG или LPG, колко пари си готов да отделиш...
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Колата е 1.8 16v ...Искам да сложа газов инжекцион както си го дават...

Коментар

Разбрах че искаш ГИ но пропан-бутан или метан?Колко си отделил за трансформацията? Марки много,на какво наблягаш цена или качество?

Коментар

Искам газ да сложа, разбира се залагам на качеството. Казват, че ако се направи като хората ще е много малка разлиакта от разхода на бензин незнам дали е вярно това. Гледам че моментните цени са до към 1100лв.

Коментар

NOVA написа:
            Искам газ да сложа, разбира се залагам на качеството. Казват, че ако се направи като хората ще е много малка разлиакта от разхода на бензин незнам дали е вярно това. Гледам че моментните цени са до към 1100лв.
            ако искаш бързи дюзи и качествено ЕКу, 1100 НЯМА да ти стигнат.... поне 1600НО има хора дето и за 850 са доволни от ГИ..коя год. ти е 1.8 16-ката?

Коментар

Аз съм слагал на същия двигател ГИ Бардолини в сервиза Еурогаз в Горна Баня и до момента съм доволен.Имат хубав сайт и там можеш да видиш цени, снимки с монтаж, видове уредби и бутилки. Мисля, че са много сериозни и коректни. Препоръчвам ти ги!
              Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

u_bo написа:
                NOVA написа:
                ако искаш бързи дюзи и качествено ЕКу, 1100 НЯМА да ти стигнат.... поне 1600НО има хора дето и за 850 са доволни от ГИ..коя год. ти е 1.8 16-ката?
                Има с бързи дюзи и добър комп за около 1200лв.

Коментар

landi написа:
                  u_bo написа:
                  NOVA написа:
                  Има с бързи дюзи и добър комп за около 1200лв.
                  Каква е цената на тези бързи дюзи и какъв е редуктора ( цена)?

Коментар

Ландиренцо има с матрикс и с мед дюзи.Сега има промоция на матрикса за 990лв.

Коментар

Това да не е кола с фулгруп че да трябват толкова бързи дюзи? Само пари на вятъра. Аз пробвах на моята и МАТРИКС и ВАЛТЕК и ТИП34 и РИЛТЕК само КЕИХЕН не пробвах *въпреки че имам*. Разлика относно клиентска гледна точко не видях. Става дума за кола с последователно впръскване и време на отваряне на бензиновите дюзите 3.4мс. на празен ход. И на колегата колата е с подобни параметри относно времена и пръскане. Така че и 3.омови Валтек му вършат работа.

Коментар

При наличие на свинска пържола,червено винце и домати и сирене със бистра водица бих предпочел пържолката с винцето.Цената нали се сещаш че е близка! :D

Коментар

Колега Ланди,попитах конкретно колко струва дюза (рейка с 4 дюзи) МЕД и респективно редуктора. Тази информация винаги се спестява на клиента.Преди години ми изгоря датчика за налягане на БРЦ-то. Резултата беше 120 лева за нов с монтаж (работа за 3 минути). Ако ми изгори инжектор резултата ще е повече пари,отколкото цяла рейка валтек,рейл.... Ако нещо подобно се случи с инжектор на рейл (каквато ми е рейката на зенита),то нова рейка ще ми струва 80 лева.Приказки от рода паржола и вино не означават нищо.Нека говорим с конкретни цифри и описани предимства, за да бъдем полезни на колегата.

Коментар

Данаиле ще ти излезе цената по 3 за рециклирана. :D

Коментар

dudulia написа:
                              Колега Ланди,попитах конкретно колко струва дюза (рейка с 4 дюзи) МЕД и респективно редуктора. Тази информация винаги се спестява на клиента.Преди години ми изгоря датчика за налягане на БРЦ-то. Резултата беше 120 лева за нов с монтаж (работа за 3 минути). Ако ми изгори инжектор резултата ще е повече пари,отколкото цяла рейка валтек,рейл.... Ако нещо подобно се случи с инжектор на рейл (каквато ми е рейката на зенита),то нова рейка ще ми струва 80 лева.Приказки от рода паржола и вино не означават нищо.Нека говорим с конкретни цифри и описани предимства, за да бъдем полезни на колегата.
                              Имаш двугодишна гаранция без ограничение на километрите.По-добра работа в целия диапазон на автомобила,от мин. до макс. обороти.Смяна на филтъра на 20000км.Не се налага чести посещения в сервиза за донастройки от изменение на разстоянието във Валтека и Рейла.Това също струва пари а и време което също е пари.Дюзите Мед имат заводски характеристики за 300000км. има случаи в практиката на над 500000.Сменяш ли филтъра с истински мин. е 150000км. за коли фулгруп.Цената на една дюза е 110лв.Да солена но и спокойствието което ти дава и по добрата работа си заслужава.ПОСЛЕДНИЯ ТИ АРГУМЕНТ :ДА ЛАНДИ МОЖЕ ДА СЕ МОДИФИЦИРА ДА РАБОТИ С ВАЛТЕК И РЕЙЛ.ТОГАВА ЩЕ УСЕТИШ РАЗЛИКАТА.Редуктора струва 120лв.Ремонта е на смешна цена за това което получаваш.Матрикс е най- бързата рейка.Цената с монтаж на НОВ МАТРИКС Е 300лв.Сменяш филтъра с оригинален и забравяш че имаш ГИ.МАТРИКСА СЪЩО МОЖЕ ДА СЕ ЗАМЕНИ С РЕЙЛ ИЛИ ВАЛТЕК.Какво губиш тогава?Имаш двугодишна гаранция през която си джиткаш без притеснения и без безбройни посещения на сервиза за донастройки.След този период ако недай си боже се случи нещо и ако автомобила е все още твой МОЖЕШ ДА МИНЕШ НА ЕВТИНИЯ РЕЙЛ ИЛИ ВАЛТЕК.Получаваш продукт с доказано качество на всички компоненти от тръби,маркучи и т.н.от реномиран производител.Лек ден и успех.На ваше разположение съм за всякакви въпроси.

Коментар

Working...
                              X