Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиaт Браво 1.4 12v - висок разход на газ - 14/100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиaт Браво 1.4 12v - висок разход на газ - 14/100

Здравейте имам проблем с ФиAт Браво 1.4 12v на газ ми харчи 14/100 ако може някой да помогне ще съм ви много благодарен мерси предварително .Фиат не се пише с Я, колега. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно! Редактирано заглавие.Грешен раздел - преместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ми нямаш проблем ... тва е положението, на мен ми харчи 13,5-14 на 100 в града, ама аз си я и настъпвам де...п.с. ко ли не съм пробвал, но единственото което ми свали разхода зимата от 15 на 13,5 е това че почнах да наливам бензин от ОМВ супер 100аз си го обяснявам така: когато паля, винаги компа ми се се рестартира и си гледа че има що годе хубаво гориво и се настройва по негои после на газ е по добре /никога не карам на бензин - загрява на бензин и после тръгвам на газ, демек на бензин не върти километри/Не знам дали съм прав или не, но е факт, че като почнах да наливам омв супер 100 или 98 от лукойл разхода слезна от 15 на 13,5 без да си променям стила на каране. Започнах да сипвам такъв бензин от декември и вече два месеца разхода в града е такъв. Да видим като се затопли времето какво ще стане. Дано съм бил полезен колега! :D
    Всичко което се затяга с ключ по - малък от №27 е нано технология!!!

Коментар

Ако е 14 газ в града и то зимата си направо 6 точки.Лятото ще бъде под 12.Повярвай тази кола си похапва повечко газчица,знам го от опит.
      Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

Working...
      X