Здравейте Тъй като нищо не разбирам и идея си нямам за какво става въпрос ще се опитам да обясня проблема максимално изчерпателно пък дано някой ме разбере ) Значи, онзи ден доливах масло и ми направи впечатление, че от някъде се чува странно "фъсс" и мирише на газ, а преди не беше така. Реших, че има нещо и я оставих и на следващия ден пак погледнах, но не се чуваше нищо вече, само там от където предполагам, че е видях че маркуча е нацепен... предполагам трябва да се смени, но някой може ли да ми каже как, къде и изобщо някъкви съвети и тн да даде, защото ме е страх да я запаля
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нацепен маркуч....
Collapse
X
-
Re: Нацепен маркуч....
eida написа:Здравейте Тъй като нищо не разбирам и идея си нямам за какво става въпрос ще се опитам да обясня проблема максимално изчерпателно пък дано някой ме разбере ) Значи, онзи ден доливах масло и ми направи впечатление, че от някъде се чува странно "фъсс" и мирише на газ, а преди не беше така. Реших, че има нещо и я оставих и на следващия ден пак погледнах, но не се чуваше нищо вече, само там от където предполагам, че е видях че маркуча е нацепен... предполагам трябва да се смени, но някой може ли да ми каже как, къде и изобщо някъкви съвети и тн да даде, защото ме е страх да я запаля
-
Те маркучите на газовата по принцип се сменят, малко са консуматив, щото са и толкова читави. Ако вземе да фъска се опитай да разбереш от къде е, взимаш един пулверизатор, пълниш го със сапунена вода и пръскаш....където се надуват балончета, там издиша. Или за да си сигур-на/ен дали е газово изтичане, изхабяваш газта и слушаш дали пак фъскаFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
chokicha написа:обикновенна газова ли е?може и да е клапана на изпаритела.предполагам че и трудно пали на загрял двигател.
Коментар
-
eida написа:иначе няма ли опасност да гръмне нещо, ако я запаля да я закарам някъде??? понеже си фъска, то си се чува ясно и мирише на газ доста
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар