От няколко дни колата започна да ми прави доста неприятни номера, когато я карам на газ. Гасне в движение когато я изключа от скорост и даже докато превключвам скоростите. Дайте някакви предположения на какво може да се дължи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гасне в движение
Collapse
X
-
Гасне в движение
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZoЕтикети: –
-
Re: Гасне в движение
fiatmaniak написа:От няколко дни колата започна да ми прави доста неприятни номера, когато я карам на газ. Гасне в движение когато я изключа от скорост и даже докато превключвам скоростите. Дайте някакви предположения на какво може да се дължи.
-
Аз имам абсолютно същият проблем.Когато махна(както каза по горе колегата)въздухоборникът към филтъра колата спира да гасне, но усещам че колата няма същата динамика, а също и оборотите ми падат малко на празен ход.Ако е някои е по запознат нека да сподели, че не е приятно.Газовата ми уредба е Ловато с плочка.
Коментар
-
Tenix написа:Аз имам абсолютно същият проблем.Когато махна(както каза по горе колегата)въздухоборникът към филтъра колата спира да гасне, но усещам че колата няма същата динамика, а също и оборотите ми падат малко на празен ход.Ако е някои е по запознат нека да сподели, че не е приятно.Газовата ми уредба е Ловато с плочка.
Коментар
-
landi написа:Tenix написа:Аз имам абсолютно същият проблем.Когато махна(както каза по горе колегата)въздухоборникът към филтъра колата спира да гасне, но усещам че колата няма същата динамика, а също и оборотите ми падат малко на празен ход.Ако е някои е по запознат нека да сподели, че не е приятно.Газовата ми уредба е Ловато с плочка.
Коментар
-
На празен ход има ли проблем с оборотите, стабилни ли са? Има ли промяна в динамиката? Всичко идва от настройките на изпарителя и не си махай въздуховода, защото започва да смуче топъл въздух, а това не е в полза на мощността особенно през лятото. Да си сменял филтъра скоро?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:На празен ход има ли проблем с оборотите, стабилни ли са? Има ли промяна в динамиката? Всичко идва от настройките на изпарителя и не си махай въздуховода, защото започва да смуче топъл въздух, а това не е в полза на мощността особенно през лятото. Да си сменял филтъра скоро?
Коментар
-
tipaj написа:Според мене е от задръстени филтри. Пробвай да ги смениш или почистиш.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Tenix написа:Всичко което изброи при мен го има . Преди известно време имах много голям разход ходих на диагностика и там ми направиха настройки на изпарителя и ми казаха да не барам нищо(от тогава имам и ниски обороти които дразнят на едно място)Всичко това е без въздохоборника.Като го сложа и всичко се оправя, но за съжаление гасне.Няма ли да е грозно да го обърна, а пък и как ще стане Колега извини ме че така ти пиша в темата ти.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар