Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ehybridcar - някой да си е монтирал?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това нещо малко като Powerbox-a малко го раздава т.е пълна заблуда на потребителя Ама така е като сме прост народ си ни лъжат както си поискат
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

Коментар

Има толкова много описания в мрежата как сами да си направите подобно нещо, включително и необходимите корекции в инсталацията на автомобила при монтаж. Стойността му за самостоятелна изработка е така да се каже за "жълти" стотинки в сравнение с исканите пари от въпросните дистрибутори. А това дали парата вреди на цилиндъра - от скромния си опит при отваряне на двигател с проблеми в гарнитурата на главата, в цилиндъра в който е влизала вода е като нов. Нагара по буталото, по горивната камера на главата и клапаните са напълно изчистени и няма никакви следи от ръжда. Единствено риска остава за изпускателната система, но това си е проблем за всички бензинови двигатели особено с АГУ.

Коментар

Скромно мога да кажа че за мен тва е въздух под налягане - повечето знаят че водата е Н20 - разпада се на 2 молекули водород и една кислород - ми че аз тва го карах близо 6-7 месеца, и на двете си алфи, водна или метанолова инжекция му викат, помпа с 2-3-4 по избор и дебит дюзи, впръсквам бистра водица след дросела, директно в колекторите......освен че ми лъщяха като нови всмукателните колектори, друга разлика не усетих, тва е за турбо коли най вече, на купето мисля че ще имам по голям резултат.....Ми че същото правих - нали водата се разпада на водород и кислород - значи би трябвало да излитам.....уви.......нищо.....пробвах и с чист спирт вместо вода - нанайси.......същото......Тва единственото което мое да направи е да свали детонациите........щото то не мое само гориво да се впръсква, трябва и въздух, трябва оптимална смес, в точно определено количество, съобразено с ламбда, дебитомер, мап или квото и да е там......то ко ставаше така секи да люсне нещо към буталата и давай.....
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Здравейте, забелязах че има влизания в сайта ни (МОДЕРИРАНО) от този форум и реших да погледна, какви са отзивите. Тъй като сайта още е в процес на изготвяне искам да се извиня за евентуални грешки.Искам да се обърна специално към ele, тъй като уважавам критиците (човек може да си вземе много поуки от тях).Та ele в сайта има контакти с нас, с адрес, телефони и карта. Формата за запитване е защото за различните двигатели системата е различно окомплектована, и за да дадем точна цена ни трябват характеристиките на двигателя. Сертификати още не сме сложили, защото сме в процес на пренасяне на производството в България едва след това можем да го сертифицираме според Българското законодателство. Понеже на всякаде в форумите има прекалено много скептици, мога смело да ви заявя, че водородните системи предлагани от нас дават минимум 20% икономия за бензинови и дизелови двигатели и минимум 15% за газови инсталации. За монтирани от нас системи, които паднат под този минимум (за сега не се е случвало) връщаме парите и си взимаме системата.п.п. Ако имате въпроси ще ви отговоря с удоволствиеПриятна вечер4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Искам да ми монтирате такава система. Колата ми харчи 4.5 литра гориво за 100 км при 90 км/ч. Ще карам до морето и обратно, с платено от вас гориво. Ако при връщането ми колата е изхарчила 3.6 литра на 100 или по-малко - плащам двойно в брой горивото, инсталацията и всички произтекли от интервенцията разходи, за които не се сещам. Така ще затвърдите смелите си думи и сигурността в това, че системата дава "минимум 20% икономия". Ако сте съгласни ще се свържа с вас веднага?

Коментар

Съгласен съм, но ще засечем разхода на традиционното и гориво преди да монтираме системата, а разхода с системата ще засечем след като минете 1000 - 1500 км. с монтирана система, за да се изчисти двигателя от натрупаните сажди и нагари за да може да донастроим системата.И още нещо като докажем икономията да ни отделите място за безплатна реклама на форума ви.

Коментар

Като докажете икономията - ще ви похваля устно в приятелски кръг и ще извличам полза от реализираните икономии. За реклама - форумът има фиксирани тарифи. За повече информация - свържете се с администратор.Ред.: горния ми пост е малко неясен. Плащам двойно само горивото Нищо друго.

Коментар

ок.дайте ми на лично данните на колата: бензин, дизел, газ, ламбда сонда, дебитомер, VIN

Коментар

И аз съм навит на същата оферта.Чрез софтуерна намеса, съм свалил разхода при законната скорост от 90км/ч до 3.97/100.Ще направим засичането на АМ Тракия при скорост от 90км/ч, засечена чрез GPS и поддържана чрез темпомат.п.с. и понеже мощността на колата е увеличена, ми е любопитно да видя още 25% отгоре
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Данниите на колата са: ФИАТ Брава 1.9 JTD 105, двигател 182B4.000, ламбда-сонда - не; дебитомер - да -БОШ: 0.нещо си.още нещо.019, a VIN няма нужда да давам, той няма отношение към работата на двигателя.

Коментар

hydrogensystems написа:
                        Сертификати още не сме сложили, защото сме в процес на пренасяне на производството в България едва след това можем да го сертифицираме според Българското законодателство.
                        Колега, ние може да караме ФИАТи, но не ядем доматите с колците.В сайта ви дословно пише:"EhybridCar се произвежда в Европейския съюз - разполагаме с голяма сервизна мрежа в Европа и България, с бързо и качествено обслужване.EhybridCar се предлага на най-ниската цена на пазара както в България така и в цяла Европа."Ако стоката ви се предлага законно в коя да е страна от ЕС, би трябвало да притежава сертификат за съответствие СЕ. Няма как да нямате такъв, ако предлагате стоката си дори само в България.Откакто България стана пълноправен член на ЕС, 2007, европейският сертификат за съответствие замени изцяло българския такъв, а именно - СО.Стоката може да си я сертифицирате по всяко време, не е нужно да чакате да започнете производство.Ние например внасяме стока от САЩ, част от която сертифицирахме ние тук в България, а друга част има сертификати, издадени в Полша или Унгария. На практика вие НЯМАТЕ ПРАВО да продавате каквато е да било стока без сертификат за съответствие, още повече да монтирате подобни устройства на автомобилите. Освен това, след монтирането на подобно устройство, автомобилът трябва да премине през техно-тест за установяване на съответствието със съществените изисквания, както и за безопасност.Вие може да твърдите каквото си искате.

Коментар

Колега не знам с какво ядете доматите но май сте сбъркали сайта. Бях го сложил точно да не стават грешки, но модераторите решиха че е реклама и го махнаха.

Коментар

Дотука поне става ясно че хората си следят стат каунтера си, и се грижат за бъдещите си клиенти......
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

hydrogensystems написа:
                              Колега не знам с какво ядете доматите но май сте сбъркали сайта. Бях го сложил точно да не стават грешки, но модераторите решиха че е реклама и го махнаха.
                              Възможно е, не следя темата и помислих, че сте от цитирания в първия пост сайт.Но и за вас важи написаното де.

Коментар

hydrogensystems написа:
                                ...И още нещо като докажем икономията да ни отделите място за безплатна реклама на форума ви.
                                Готово! :D Ако докажете експериментално пред представители на форума икономия на гориво 20 или повече процента, без използване на други консумативи (източници на енергия) освен вода и катализатор, ще получите реклама във форума на стойността на изразходваното в експеримента гориво, както и допълнителна отстъпка от цената на всяка реклама, която решите да публикувате във форума за срок от една година, в размер равен на постигнатия процент намаление на разхода при експеримента. ОК?
                                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
                                X