Това за рекламата не е проблем. По голямата реклама за нас е да докажем ефективността на системата ни на колкото се може повече хора. Може да организираме демонстрацията след 12 февруари (до тогава съм много натоварен)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ehybridcar - някой да си е монтирал?
Collapse
X
-
Aми аз понеже съм тъпичък малко, може ли да уточним за коя от всички системи за икономия на гориво иде реч. Поне името ако може, аз ще се оправям нататък за да не става реклама.А освен ако името ако дадете и кратко описание как работи системата ще бъде съвсем супер.С най- голямо удоволствие ще я изпробвам - закачаме лаптопчето и правим няколко тест рън-а на круиз контрол.Със и без.Засичане до преливане на бензиностанцията - преди и след.Засичане по показанията на ЕКУ-то на колата ( да благодарим на Оги за чудесните формули )Иначе последно имах мерак да изпробвам гига-хипер неосокет... ама нещо се разсъхна работата, хем много се бях изкефил.... Че имам 3 слота за запалка в колата. Щях да сваля от раз 50 % разхода.п.с Па хеле теста ако излезе успешен като админ на Алфа форума ще Ви уредя 1 година безплатна реклама там. А и в Ланча форума може да ударя едно рамо.п.п.с Тестовата кола ще бъде Ланча Либра 2.4 jtd @140 коня със лек чип до към 150. От как притежавам колата съм изминал 36500 км със среден разход на гориво 5.53л/100км.
Коментар
-
Като дете си бях правил пробата с един леген пълен с вода. Слага се сол във водата и потапяме два електрода (направо проводниците) + и -Двата електрода ги затваряме с чаши и в чашите се отделя газ, ама в коя какво беше не помня. Помня само, че в едната се получи нещо което се възпламени доста яко като поднесох горяща кибритената клечка към чашата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
hydrogensystems написа:Това за рекламата не е проблем. По голямата реклама за нас е да докажем ефективността на системата ни на колкото се може повече хора. Може да организираме демонстрацията след 12 февруари (до тогава съм много натоварен)първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Има и резултати http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...0800вярно , че не за продукти на същата фирма и малко се разминават цифрите на тестващия , но ентусиасти има
Коментар
-
hydrogensystems написа:Здравейте, забелязах че има влизания в сайта ни (МОДЕРИРАНО) от този форум и реших да погледна, какви са отзивите. Тъй като сайта още е в процес на изготвяне искам да се извиня за евентуални грешки.Искам да се обърна специално към ele, тъй като уважавам критиците (човек може да си вземе много поуки от тях).Та ele в сайта има контакти с нас, с адрес, телефони и карта. Формата за запитване е защото за различните двигатели системата е различно окомплектована, и за да дадем точна цена ни трябват характеристиките на двигателя. Сертификати още не сме сложили, защото сме в процес на пренасяне на производството в България едва след това можем да го сертифицираме според Българското законодателство. Понеже на всякаде в форумите има прекалено много скептици, мога смело да ви заявя, че водородните системи предлагани от нас дават минимум 20% икономия за бензинови и дизелови двигатели и минимум 15% за газови инсталации. За монтирани от нас системи, които паднат под този минимум (за сега не се е случвало) връщаме парите и си взимаме системата.п.п. Ако имате въпроси ще ви отговоря с удоволствиеПриятна вечер4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
kaloyanski написа:Какво стана?Кой спечели облога-модераторите или дилъра на генератори за водород?
Коментар
-
ebrehu написа:kaloyanski написа:Какво стана?Кой спечели облога-модераторите или дилъра на генератори за водород?Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар