Колеги искам да си сложа Газова уредба и се двуомя каква да е ?Давайте съвети ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за газов инджексион или обикновенна газова
Collapse
X
-
Газов инжекцион вече и за 850-880лв. може да се сложи.Обикновена уредба ако се направи както си му е реда и трябва да се прави с ламбда контрол и примерно аванс процесор отива към 750-800лв.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
....а аз пък си сложих Ловато обикновена и заедно с емулатора за ламбдата и дюзата ми излезе 540 лв.На най-скъпото място с ламбда контрол в София цената е 650 лв.Не знам къде ги намирате тия цени от порядъка на 800 за обикновена газова.Пълен инжекцион масово има за по 750 лв.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
valentino321 написа:....а аз пък си сложих Ловато обикновена и заедно с емулатора за ламбдата и дюзата ми излезе 540 лв.На най-скъпото място с ламбда контрол в София цената е 650 лв.Не знам къде ги намирате тия цени от порядъка на 800 за обикновена газова.Пълен инжекцион масово има за по 750 лв.
Коментар
-
Re: Въпрос за газов инджексион или обикновенна газова
vaskoni_1980 написа:Колеги искам да си сложа Газова уредба и се двуомя каква да е ?Давайте съвети ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар