Интересувам се за мнението Ви относно газта за Марея. Колеги от форума ми споменаха за уж по-добрия вариант за Мареята да се направи с обикновенна газова (поради наличието на металните дюзи...) и възможно ли е? Или инжекцион.....Давайте съвети!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газова уредба за колата?
Collapse
X
-
Газова инжекция.Предполагам си с 1.8 мотора.Бях пред същата дилема като теб.Избрах полски инжекцион AG ZENIT.причината която ме спря да сложа обикновена уредба е че,има малко разстояние между колекторите и дебитомера и трудно може да се сложи "кихалка".Гаранция че няма да гръмне никой не ще да ти даде,а дебитомера си е цифра.
-
NOVA написа:Ок но може ли казовата инжекция да си се пали на газ колата в смисъл да не е автоматично, като загрее колата и да си включва на газ, че ми се вижда малко излишно ако я карам на къси разстояния...
Коментар
-
И според мен обикновенна уредба не удачно да слагаш. Особенно при наличие на ГИ на много достъпни цени.Аз лично ти препоръчвам ЛандиРензо.И кучето гледало как се коли прасе ама не става касапин!
Коментар
-
Ок навихте ме за ГИ, сега дайте мнение за марката и цени горе-долу... И все пак ми се иска ГИ да е наистина марка за която да има части и да са достъпни... Какво мислите по въпроса?Или споделете кой каква е сложил на Мареата си !!! и разхода ако може Предполагам при всяко положение ще е по-добре от бензина като крайна месечна калкулация...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар