На какво газово?Обикновено(със без емулатори и тн.)или на ГИ?
Газовото е на Brava 1.4 12V - обикновенно и е с емулатор! Почна много да ми харчи напоследък 12-13л./100км. Към 50хил. км. съм навъртял вече откакто съм сложил газовото и не съм правил никаква профилактика. Ламбда контрола със стъпково моторче го сложих отделно, малко след поставяне на газовото(Ловато).
Мда, там със сигурност имат мисля, че Митко се казваше момчето. Останах доволен от обслужването, само касиерка ли е, гадже на шефа ли е, каква е, нещо не и е мястото там.
не съм очарован от сервиза... общо взето нищо не направиха, освен че ми се вдигна разхода и ми взеха около 15 лева...най-добри думи съм чувал за сервиза до стадион Нефтохимик, там даже било със зъписване, ама поради тази причина не съм ходил...пък за харченето - нормално в туй студено време... аз даже и не гледам разхода на компютъра, за да не получа нервна криза...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
И аз не съм очарован.Преди години за смяна на газов филтър ми взеха 35 лева.Аз усетих,че има проблем с филтъра и го почистих,но се оказа ,че има втори.Като видяха Х на номера ми и ми резнаха главата.Не мисля,че филтър от 2 лева + труд 15 минути =35 лева!Аз повече никога няма да стъпя там!мой приятел ходи във фирма до Метро и беше очарован от обслужването.
Срещу затвора ,преди Shela има сервиз за газови уредби имат газ анализатор и не вземат скъпо.Ако искаш имам номера на едно момче което работи там може да ти я оправи на полвин цена , след работно време .Пиши на лични и ще ти дам номера.
Коментар