Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газоанализатор - къде в Бургас ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газоанализатор - къде в Бургас ?

Здравейте колеги!Интересува ме къде има добър майстор с газоанализатор в Бургас, за профилактика и настройка на газовото
    Fiat Brava 1.4 12v - '97 / АГУ-Lovato

На какво газово?Обикновено(със без емулатори и тн.)или на ГИ?
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      На какво газово?Обикновено(със без емулатори и тн.)или на ГИ?
      Газовото е на Brava 1.4 12V - обикновенно и е с емулатор! Почна много да ми харчи напоследък 12-13л./100км. Към 50хил. км. съм навъртял вече откакто съм сложил газовото и не съм правил никаква профилактика. Ламбда контрола със стъпково моторче го сложих отделно, малко след поставяне на газовото(Ловато).

Коментар

Виж в Техногазhttp://maps.google.bg/maps?oe=utf-8&...ed=0CB8QnwIwAQ
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Мда, там със сигурност имат мисля, че Митко се казваше момчето. Останах доволен от обслужването, само касиерка ли е, гадже на шефа ли е, каква е, нещо не и е мястото там.
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Благодаря колеги! Ще видим какво ще кажат там, дано да излезе читав този сервиз, че аман от майстори!

Коментар

krasio_79bs написа:
              не съм очарован от сервиза... общо взето нищо не направиха, освен че ми се вдигна разхода и ми взеха около 15 лева...най-добри думи съм чувал за сервиза до стадион Нефтохимик, там даже било със зъписване, ама поради тази причина не съм ходил...пък за харченето - нормално в туй студено време... аз даже и не гледам разхода на компютъра, за да не получа нервна криза...
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

И аз не съм очарован.Преди години за смяна на газов филтър ми взеха 35 лева.Аз усетих,че има проблем с филтъра и го почистих,но се оказа ,че има втори.Като видяха Х на номера ми и ми резнаха главата.Не мисля,че филтър от 2 лева + труд 15 минути =35 лева!Аз повече никога няма да стъпя там!мой приятел ходи във фирма до Метро и беше очарован от обслужването.
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Еми то така е станало вече - да недава господ да стъпваш в сервиз! Колеги даите ако може малко повече инфо за другите сервизи, дали имат газанализатор

Коментар

Срещу затвора ,преди Shela има сервиз за газови уредби имат газ анализатор и не вземат скъпо.Ако искаш имам номера на едно момче което работи там може да ти я оправи на полвин цена , след работно време .Пиши на лични и ще ти дам номера.

Коментар

Working...
                    X