колеги да се похваля - преди 2 дни сложих газ - 520 лв. на пунтото (1.1) и колата не си промени ни най-малко динамичните х-ки даже май че на газ върви малко по-добре (може и да си въобразявам ) ще покарам малко и ще видя как е ако съм доволен ще ви дам коордианти - знам че е малко множко тази цена за моноинжекцията но тя вкл. озаконяване, центровка до 1000км. и автоматичният термо ключ за превключване - 70лв. Уредбата е Ловато (макар първоначално да бях скептчно настроен по въпроса )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нова газова :)
Collapse
X
-
Re: нова газова
bopkata написа:... и колата не си промени ни най-малко динамичните х-ки даже май че на газ върви малко по-добре (може и да си въобразявам )...FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
bopkata написа:... 520 лв....- знам че е малко множко тази цена за моноинжекцията но...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Само че едва ли си с термоключ за превключване на газ-бензин. Той оскъпява, но пък осигурява превключването точно когато трябва, което особено зимата си е от голямо значение.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Orcinus
zgabrovski написа:Само че едва ли си с термоключ за превключване на газ-бензин. Той оскъпява, но пък осигурява превключването точно когато трябва, което особено зимата си е от голямо значение.
Коментар
-
bopkata написа:колеги да се похваля - преди 2 дни сложих газ - 520 лв. на пунтото (1.1) и колата не си промени ни най-малко динамичните х-ки даже май че на газ върви малко по-добре (може и да си въобразявам ) ще покарам малко и ще видя как е ако съм доволен ще ви дам коордианти - знам че е малко множко тази цена за моноинжекцията но тя вкл. озаконяване, центровка до 1000км. и автоматичният термо ключ за превключване - 70лв. Уредбата е Ловато (макар първоначално да бях скептчно настроен по въпроса )brava 1.4 12v.sx
drive fast or go home
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар