Здравейте колеги и честита нова година на всички.От няколко дни съм собственик на Фиат Стило, 1,2, 16 кл. 2001 год. и съответно член на този чудесен форум.Прочетох доста, но не намерих информация по отношение на това: може ли да се монтира уредба на този автомобил за пропан бутан или за метан.Ако може, коя марка е препоръчителна и къде в гр. Бургас има добър майстор.Някой има ли такъв автомобил на пропан бутан или метан и какви са отзивите за разхода на гориво и за проблемите от смяната на вида на горивото.Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пропан бутан/метан на Стило 1,2 2001 год.
Collapse
X
-
Честита нова година на всички.Аз карам Фиат Брава 1,2 и доколкото знам мотора е долу,горе същия.На газ съм доволен и мога да ти кажа,че досега нямах проблем.Наскоро се появи проблемче,но се надявам да го оправя в най-скоро време.Затова ако имаш възможност слагай.Защото на 2,23лв. не се издържа вече.Fiat 1,2 16V 83 к.с. HSX gas
-
Колега, мотора се газифицира идеално, същия беше на моята бивша Брава, даваше ми разход 6,5/100 газ на магистралата с педала до края.Но - с читав инжекцион BRC.За обикновена газова ми казаха да забравя - бум в колектора и до тамAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар