Здравейте на всички.Колата ми е Фиат Брава 1.2 16vОт скоро имам проблем с газовата.Ходих на диагностика и ми почистиха филтъра на газта,от там и почнаха проблемите.1.Колата почна да не държи обороти (ниски).По инерция си държи 1100 оборота,но колата като спре и почва да пада на 500 оборота и от там ги вдига пак на 1100 и така постоянно.2.Има и моменти когато няма мощност,но това е само замалко и после се отпушва.3.Когато карам на скорост примерно 2 или 3 та предавка и отнема газта (да кажеме на 3та съм с 30км/ч) колата почва да подскача и трябва да и дам постепенно газ за да се оправи положението.Това го прави и на 2 ра предавка също.Докато не ми изчистиха филтъра нямах такъв проблем.Казаха ми,че това било от това,че сега влиза повече газ и затова така тръгвала да гасне,което според мен е пълна глупост.Колата е с газов инжекцион,и така ми я докараха от Италия.Моля помогнете.Благодаря предварително.Весели празници.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Landy Renco.
Collapse
X
-
Re: Проблем с Landy Renco.
elinor написа:Здравейте на всички.Колата ми е Фиат Брава 1.2 16vОт скоро имам проблем с газовата.Ходих на диагностика и ми почистиха филтъра на газта,от там и почнаха проблемите.1.Колата почна да не държи обороти (ниски).По инерция си държи 1100 оборота,но колата като спре и почва да пада на 500 оборота и от там ги вдига пак на 1100 и така постоянно.2.Има и моменти когато няма мощност,но това е само замалко и после се отпушва.3.Когато карам на скорост примерно 2 или 3 та предавка и отнема газта (да кажеме на 3та съм с 30км/ч) колата почва да подскача и трябва да и дам постепенно газ за да се оправи положението.Това го прави и на 2 ра предавка също.Докато не ми изчистиха филтъра нямах такъв проблем.Казаха ми,че това било от това,че сега влиза повече газ и затова така тръгвала да гасне,което според мен е пълна глупост.Колата е с газов инжекцион,и така ми я докараха от Италия.Моля помогнете.Благодаря предварително.Весели празници.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар