Добър вечер , интересува ме дали е възможно да се сложи газова уредба на този Фиат, а ако отговора е да да разясните малко. От къде мога да я закупя (продава ли се кит) и къде може да бъде монтирана . Също така ме интересуват цените .Мерси за вниманието.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АГУ за Уно 1.4 tie (турбо)
Collapse
X
-
газова
Мисля че от много места можеш да си купиш газова и определено ше излезе по ефтино но има някой особености монтаж от сертифициран майстор за газовата -1./трябва ти документ -паспорт/.да носи отговорност ако нещо стане недайси боже2.по лесно минаваш КАТ 3.имаш гаранция поне 1 година -незнам ако ги комуваш частити по отделно имат гаранзия4.Настройка много важна да не гори много -колата да работи правилно.но има и някай недостатаци че като ти е сложи фирма сертифицирана и попаднеш на калпав майстор ядове колкото си изскаш.ще ти се да махнеш газовата.та ако не си на ясна с газовите трудна работа поне първия път.Ако нещо измислиш пак пиши от любопитство поне. Аз също сложих газова но от фирма.
-
За сега мога да ти кажа две неща. Първото е, че и аз се интересувам. Ето до къде съм стигнал за второто. Нова газова -350 турска, руска или бг.400-480 италианска.Отделно са емулатори и доплащане за кръгла бутилка.На теб ти трябва вариант с изпарител за турбо и пълна инжекция.Иначе фирми - бол, прерови раздела, всеки дава по някой добър майстор и се оплаква от някой лош.EДИТ: предполагам че си с това дето е 114 коня и пълен инжекцион. Добра машинка!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Не слагай газ на тази кола.. Специално турбо колите не са правени за икономично,а за газ ни най малко Продавай и си взимай някоя атмосферка карбуратор на газex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Мога да ти кажа един финт как обикновен изпарител се преработва на такъв за турбо и ще спестиш има-няма 100 лв :DСъвсем сериозно разликата е супер минимална м/у двата (за атмосферка и турбо) и цената е изкуствено повишена - няма нищо конструктивно по-различно.Газови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21
Коментар
-
Имаме познал верния отговор Прави се подналягане с един щуцер - и за този ли ми ти скапан щуцер БРЦ например искат 80 ли бяха , та 120 ли лв отгореГазови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар