Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ламбда контрол LOVATO

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с ламбда контрол LOVATO

Здравейте колеги.Колата ми е с монтирана в Италия газова LOVATO с ламбда контрол.От две зими /миналата зима нещо се опраи та не съм ходил на маистор/ми праи номера като сама си прехвърля от газ на бензин.А забравих да кажа ,че има и термо датчик/така казват/ та докато не загрее около 30грдуса не прехвърля на газ след това от оборотите и така.Значи както си карам /колата вече е топла/си прехвърли на газ и след не определено време сама си мине на бенз.Като прещракам копчето по някоъ път мине на газ понякога неще.Бутилката е пълна почти до горе,изпарителя е обслужен онзи ден/ходих на маистор та му смени сичко вътре и го настрои/А забравих да кажа, че на място това нещо него праи.Мерси предварителноП.С.През лятото тоя проблем го нямаКопчето за газ-бензин има три положения на ляво е за газ на дясно бензин и има и некво средно аз съм го сложил на ляво тоест автоматично си прехвърля на газ
    BRAVO 1.6 16V 103HP 97

Добре разбрах че е Ловато, но кое точно *модел* че има доста. А така според това което обясняваш е студена споика някъде.
    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Мерси колега dzvqroto-qnisZ проблема е отстранен.На едно реле се беше разхлабила една от кабелните обувки.
      BRAVO 1.6 16V 103HP 97

Коментар

Working...
      X