Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Копче за газ/ бензин проблем със свръзване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Копче за газ/ бензин проблем със свръзване

Значи копчето е купено от един приятел втора употреба, и този който го е продал казал, че било инпулсно !Значи свързахме червената жица + и черната -Остават синя - по която като цъкна газ тругват 12 волта и цъка копчето и изчезва Кафява през която неминава никав ток никогаи имаше една бяла ако не се лъжа, 5та жица по която неминава пак никав токНякакви п1редложения как да го вуржем има ли такова импулсно копчем, и как да прекъсна дюзите ?Благодаря
    мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

ами кафявата се връзва на бубината,бялата не ти трябва
    Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
    Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

marea-ta написа:
      ами кафявата се връзва на бубината,бялата не ти трябва
      10x
      мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

Предполагам остава да вържеш само синята към газовият клапан и изпарителя. Към същата жица връзваш и едно реле което да прекъсва дюзата.

Коментар

chaveto написа:
          Предполагам остава да вържеш само синята към газовият клапан и изпарителя. Към същата жица връзваш и едно реле което да прекъсва дюзата.
          за релето намерих някаква схема(5 краче трябва да има, взех го вчера мерси много ама адско много :D

Коментар

Working...
          X