Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Палене на ГАЗ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Палене на ГАЗ!

Здравейте колеги.Преди два дена си замина бензиновата ми помпа (Фиат браво 1,6). В момента нямам възможност да си купя друга защото не сам в града си.Въпроса ми към вас е дали мога да паля директно на газ и как може да стане това.Колата изобщо не може да запали на бенз.След минаване на 2000rpm (оборота)минава на газ, това става само с дърпане на колата от друга.Газовата ми уредба е обикновенна с плочка, ключето ми за превключване от бенз. на газ има някакво малко копче което като го натисна и нищо не става.Четох в една друга тема,че ако съединя две кабелчета от буксата на ключето за превключване от бенз./газ тя директно пали на газ.Ако някои може да ми помогне да сподели ще съм му благодарен,че трябва да прибера колата иначе трябва да я дърпам.
    Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Ми колега ако кажеш и какъв е ключа може и да ти кажем ка да я запалиш дирекно на газ.

Коментар

След малко ще го снимам!
      Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Ето
        Прикачени файлове
        Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Би трябвало да може, но както каза по-горе колегата снимай и покажи ключа за по-сигурно.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

завий потенциометърчето за оборотите (това кръгличкото, беличкото до буксата) в крайно ляво положение и като дадеш на контакт ще се включва директно на газ.
            Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
            Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

Коментар

chokicha написа:
              завий потенциометърчето за оборотите (това кръгличкото, беличкото до буксата) в крайно ляво положение и като дадеш на контакт ще се включва директно на газ.
              Нестава пробвал съм
              Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Колега даваш на късо синия и червения кабел и си само на ГАЗ .
                Fiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
                Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
                Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO

Коментар

Мерси колеги утре ще пробвам, че и акумулатора зареждам......
                  Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

До колкото виждам това е кюч зглобявяан тук и може да няма начин да запалиш направо на газ. Тогава ползваш варянта на колегата да свържеш синия и червения кабел. Но може да пробваш като дадеш на контакт да превкючиш газ/бензин/газ но бързо и да пробваш да запалиш ако е от добрите ключове ще запали на газ. При положение че не стане връзваш жиците. Виждам че има и още едно копче на самия клуч той също може да е за палене на газ. Даваш на контакт натискаш копчето и вартиш.

Коментар

да не забравиш да полееш с едно шише топла вода изпарителя ,че да улесниш мотора в тоя студ
                      типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                      хюндай акцент 1.5 CNG
                      киа каренс +метан

Коментар

Working...
                      X