Здравейте колеги.Преди два дена си замина бензиновата ми помпа (Фиат браво 1,6). В момента нямам възможност да си купя друга защото не сам в града си.Въпроса ми към вас е дали мога да паля директно на газ и как може да стане това.Колата изобщо не може да запали на бенз.След минаване на 2000rpm (оборота)минава на газ, това става само с дърпане на колата от друга.Газовата ми уредба е обикновенна с плочка, ключето ми за превключване от бенз. на газ има някакво малко копче което като го натисна и нищо не става.Четох в една друга тема,че ако съединя две кабелчета от буксата на ключето за превключване от бенз./газ тя директно пали на газ.Ако някои може да ми помогне да сподели ще съм му благодарен,че трябва да прибера колата иначе трябва да я дърпам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Палене на ГАЗ!
Collapse
X
-
Би трябвало да може, но както каза по-горе колегата снимай и покажи ключа за по-сигурно.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
До колкото виждам това е кюч зглобявяан тук и може да няма начин да запалиш направо на газ. Тогава ползваш варянта на колегата да свържеш синия и червения кабел. Но може да пробваш като дадеш на контакт да превкючиш газ/бензин/газ но бързо и да пробваш да запалиш ако е от добрите ключове ще запали на газ. При положение че не стане връзваш жиците. Виждам че има и още едно копче на самия клуч той също може да е за палене на газ. Даваш на контакт натискаш копчето и вартиш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар