вярвате не вярвате това е положението. поне 1 от вас направили ли си труда да пробва поне с 2-3 бързи ударчета по изпарителя ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Определяне състоянието на мембраните на изпарителя
Collapse
X
-
Palioweek написа:вярвате не вярвате това е положението. поне 1 от вас направили ли си труда да пробва поне с 2-3 бързи ударчета по изпарителя ?Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
tipo33 написа:Аз пробвах,без майтап-нищо не става,само дето комшията вика от терасата-"аз ти казах купи се фиат да те е яд,то бива бива ама чак да го биеш".Опитах се да обясня ама той почна да се хили два пъти повече...Fiat 1.4 12V
Коментар
-
valentino321 написа:tipo33 написа:Аз пробвах,без майтап-нищо не става,само дето комшията вика от терасата-"аз ти казах купи се фиат да те е яд,то бива бива ама чак да го биеш".Опитах се да обясня ама той почна да се хили два пъти повече...Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
tipo33 написа:valentino321 написа:tipo33 написа:Аз пробвах,без майтап-нищо не става,само дето комшията вика от терасата-"аз ти казах купи се фиат да те е яд,то бива бива ама чак да го биеш".Опитах се да обясня ама той почна да се хили два пъти повече...Fiat 1.4 12V
Коментар
-
и на моя изпарител спряха да се регулират оборотите и взех че го отворих -нямате си на идея колко боклуци изкарах от негосимптомите бяха постепенно повишаващ се разход и накрая нестабилен празен ход ,регулира се ,ама след 1 ден пак се налагаше да се въртии това само за година и половина от както му сменях мембраните и клапанчетата и около 10-15 хиляди км не съм ги гледал точнодопълнително имах чувството че е засмуквал и охлаждаща течност-следващия ми изпарител ще го взема да е с оделен отсек за подгрева нещо като БРЦтипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Моето ловато май е с опечени мембрани-гасне при изключване от скорост,и то само при по-дълго поддържани обороти при висока скорост .Иначе разходът е добър-11-12 градско при НЕикономично шофиране,пали добре,но при спускане по наклон на скорост пука в ауспуха(само на газ).Идей за нещо по-безболезнено или да разпилявам изпарителя .Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
При мен е същата работа :D Ударих изпарителя 3 пъти и оборотите не е промениха :D Докато колата е студена оборотите играят здраво, особено на свободна и ниски обороти. Случва се и да изгасне. Като загрее колата оборотите се оправят. Дали има връзка с изпарителя не знам, но ще ходя при газаджия тези дни :DКара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Коментар
-
riewsofia написа:При мен е същата работа :D Ударих изпарителя 3 пъти и оборотите не е промениха :D Докато колата е студена оборотите играят здраво, особено на свободна и ниски обороти. Случва се и да изгасне. Като загрее колата оборотите се оправят. Дали има връзка с изпарителя не знам, но ще ходя при газаджия тези дни :DFiat 1.4 12V
Коментар
-
valentino321 написа:riewsofia написа:При мен е същата работа :D Ударих изпарителя 3 пъти и оборотите не е промениха :D Докато колата е студена оборотите играят здраво, особено на свободна и ниски обороти. Случва се и да изгасне. Като загрее колата оборотите се оправят. Дали има връзка с изпарителя не знам, но ще ходя при газаджия тези дни :DFiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
chaveto написа:На мен в момента изпарителя ми е на 10г. и всичко си работи на 6.Да оставим шегата настрана, но наистина ако реши човек да си отвори изпарителя как да разбере дали са читави мембраните?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар