Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗХОД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

РАЗХОД

колеги, може и аз да ставам банален с темата която пускам,но ми писна вече с тея измамни газстанциикажете от къде да зареждам, никъде няма хубава газразход градско-15 нормален ли е за 1.8 мотор 16в, а са ми сменени мембраните и филтъра на газовия клапан преди 2 местрябва ли да ходя пак на реглажчовек почва да си вкарва мишки кво става с колата

единствения начин да се оправят газстанциите нека си вдигнат газ-а до 1.60 всички да почнат да карат на бензин и да нямат работа

Коментар

на бензин едва ли ти гори повече от 10/100, карай си колата на бензин излиза същото на сегашните цени

Коментар

Иди да ти регулират газовата.След смяна на мембрани или при нов изпарител се прави втора регулировка след 500км,т.к. има олягане на мембраните.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

на мен моята ми гори 14/100 градско квото и да правя, така че квото и да правиш няма да падне, да не те отчайвам ама не си давай парите на вятъра, кво ли не съм правил няма падане

Коментар

преди 2 месеца сложих обикновенна газова.с този цена на газта не мисля че си заслужава да продължавам повече с глупости.ще я махам тези дни
            bravo 1.6

Коментар

ето нещо което ми се случи преди 1 час.паля колата на бензин и прехвърлих на газ.карам си аз по новото в люлин и точно преди кфс-то в 7-ми усещам че колата започва да губи мощност.коли около мен колкото искаш.веднага прехвърлям на бензин но нищо.колата започна да тресе и загасна точно на най скапания завой в средата.опитах се да запаля но нищо.акумулатора падна.дойде един колега даде ми ток и запалих.та започнах да се питам заслужава ли си за 7-8 лв на сто километра да се занимавам с глупости.2.5 години карам бравото и за първи път ми се случи да закъсам на пътя.
              bravo 1.6

Коментар

Working...
              X