колеги, може и аз да ставам банален с темата която пускам,но ми писна вече с тея измамни газстанциикажете от къде да зареждам, никъде няма хубава газразход градско-15 нормален ли е за 1.8 мотор 16в, а са ми сменени мембраните и филтъра на газовия клапан преди 2 местрябва ли да ходя пак на реглажчовек почва да си вкарва мишки кво става с колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗХОД
Collapse
X
-
nedialk00
единствения начин да се оправят газстанциите нека си вдигнат газ-а до 1.60 всички да почнат да карат на бензин и да нямат работа
-
nedialk00
на бензин едва ли ти гори повече от 10/100, карай си колата на бензин излиза същото на сегашните цени
Коментар
-
nedialk00
на мен моята ми гори 14/100 градско квото и да правя, така че квото и да правиш няма да падне, да не те отчайвам ама не си давай парите на вятъра, кво ли не съм правил няма падане
Коментар
-
ето нещо което ми се случи преди 1 час.паля колата на бензин и прехвърлих на газ.карам си аз по новото в люлин и точно преди кфс-то в 7-ми усещам че колата започва да губи мощност.коли около мен колкото искаш.веднага прехвърлям на бензин но нищо.колата започна да тресе и загасна точно на най скапания завой в средата.опитах се да запаля но нищо.акумулатора падна.дойде един колега даде ми ток и запалих.та започнах да се питам заслужава ли си за 7-8 лв на сто километра да се занимавам с глупости.2.5 години карам бравото и за първи път ми се случи да закъсам на пътя.bravo 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар