Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

разликата газ-бензин.заслужава ли си.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

разликата газ-бензин.заслужава ли си.

колеги след поредното поскъпване на газта започнах да си мисля че няма смисъл от това да карам на газ.колкото и да смятам разликата в 100км пробег на газ и бензин в лева е 7-8.какво мислите по въпроса.
    bravo 1.6

зависи колко караш.на фиата на година навъртам около 40000км и на газ ми е по евтино,докато на ланчията навъртам по малко и е на бензин.
    TIPO 1.4,DEDRA 1.8

Коментар

в момента газ-бензин за 100км няма 8 лева разлика, по - малко е, поне при мен

Коментар

На мен все още ми е по-евтино да карам на газ, но вървежа няма нищо общо с този на бензина.
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

след 1.30 за газ - карам само на бензин!!!
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Как да няма и 5 лева да е разликата на 100 км за 1 000 000км тва са 50 000лв малко ли са :D
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Но тези 1 000 000 километра за колко години бре колега.говориме за 200-300 на месец
              bravo 1.6

Коментар

Че 200-300 на месец, по-добре пеша да ги мина ... а ги и минавам.

Коментар

При 200-300-1000 на месец предпочитам бензина, но при 3000-4000 както при мен, газта е преоритет!
                  Fiat Brava `97 1.6 16V ELX - МеТаН power

Коментар

да такае колеги тези данеги наричам какви,само вдигат всичко още малко и коли няма да караме,но на газчица все още си е далавера

Коментар

хи

здравейте колеги карам фиат пунто 1.1 55кс 99г и мисля и аз да слага газ че тук в гърция си е ебало мамата тук бензина е 2евро а газта 70цента де е разликата

Коментар

Working...
                      X