Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газов разход

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газов разход

Здравейте, колегимоля за съвет и помощ относно разходапреди месец съм сменил мембрани, филтър на газовия клапани въздушния го изпрах, всичко нормално, обаче от 3 зареждания разхода мискочи от 12 на 16, колата ми е ФИАТ КУПЕ 1.8зареждам от ЕКО, обаче нещо ставапосъветвайте ме нещо

Колега с същия проблем съм 16 градско само че съм с 1.6 мотор всичко прегледано и сменено въздушния филтар е даже чисто нов и 16л градско чакаме съвети

Коментар

Отидете да ви погледнат мембраните
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
        Отидете да ви погледната мембраните
        Колко пъри да ги гледат?

Коментар

Stoynev85 написа:
          reter написа:
          Отидете да ви погледната мембраните
          Колко пъри да ги гледат?
          Колко пЪри да ги гледат, незнам.Втория колега не е писал че ги е проверявал
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Momchil_Vt написа:
            Колега с същия проблем съм 16 градско само че съм с 1.6 мотор всичко прегледано и сменено въздушния филтар е даже чисто нов и 16л градско чакаме съвети

Коментар

моя разход първоначално беше 18 на 100 отидах на газаджия смени ми свещите реголира го и ми падна на 12 13 .. след два 3 месеца пак ми гореше много ..... смятах да сменям мембраните.. но бях видял че маркуча за газта които влиза в мотора беше леко излязол слоших една скоба и ся с 10 лв -минавам 55 57 км-не сам сменял въздушния филтар 8000км и мисля че ако го сменя поне с 1 2 литра трябва да ми падне.. и такаче се провери си свещите..
              сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

Според мен има много фактори които влиаят, първо се почва със смяна на мястото от което зареждаш! Аз не съм видял изпарител със сменяни мембрани, които да дава равномерен и добър разход, колегата там да търси проблема. По принцип като се сменят мембраните те се отпускат и се налага регулиране поне първите 500-1000км. за да се докара точната смес.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

колега, пробвай първо да зареждаш на друга бензиностанция, защото на мен на ЕКО ми зареждат по 33-35 литра в 30 литрова бутилка. Та от там и разхода става съвсем различен от нормалния! Успех1
                  Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

tipaj написа:
                    колега, пробвай първо да зареждаш на друга бензиностанция, защото на мен на ЕКО ми зареждат по 33-35 литра в 30 литрова бутилка. Та от там и разхода става съвсем различен от нормалния! Успех1
                    Ей колега, виждам е си от люлин. Във кое еко зареждаш? Че и аз там зареждам на това до киров и нещо ми се струва доста като разход, иначе на мен не ми зареждат по 33-35 литра в 30 литрова бутилка, но ако ми се случи ще вдигна ебахти скандала. Ама нали уж за по-евтино ходиме там, но май излиза по-скъпо

Коментар

Колеги, благодаря за подробните мнения и съветивчера заредих от ОМV , и ще ви кажа като я засеча иначе колата върви по-добре с тая газ

Коментар

mihr написа:
                        tipaj написа:
                        Ей колега, виждам е си от люлин. Във кое еко зареждаш? Че и аз там зареждам на това до киров и нещо ми се струва доста като разход, иначе на мен не ми зареждат по 33-35 литра в 30 литрова бутилка, но ако ми се случи ще вдигна ебахти скандала. Ама нали уж за по-евтино ходиме там, но май излиза по-скъпо
                        Точно за същото става въпрос. Няколко пъти съм сипвал от там в интервал от една година примерно и когато съм искал да ми напълнят бутилката до горе това е резултата - 33-35 литра в 30 литрова бутилка!!! Същия ефект ми се е получавал и на ЕКО-то на колелото на Цариградско. Затова тези вече не ги отразявам! Лъжат хората с някви карти, някви стотинки ама на практика резултата е съвсем друг за съжаление.
                        Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

В редуктора освен мембрани се износват доста други части. Понякога се налага да се замени целия редуктор, а не само мембраните.
                          Stop giving directions, just say "Follow me."
                          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

здрасти колеги щесе сетите че на ЕКО имат само фалшиви горива,зареждаите или на ЛУК ОИЛ или на ПЕТРОЛ там е истената

Коментар

На мен ми прави впечатление,че на бензиностанции ЕКО виждам коли на Кълвача газ и Петрол,докато преди виждах коли на Скорпион,които зареждат ОМВ.Предполседното ми зареждане преди седмица ми докара страшни главоболия.Газта явно беше лятна и при застудяването ме вкара в страшен филм.Разбазиках си всички настройки на колата,защото не можеше да се кара на газ...
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                              X