Може ли да се постави обикновена АГУ на Пунто 94’75hp без газов инджекцион ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Можели да се постави обикновена газова на Фиат Пунто 94'75hp
Collapse
X
-
Някой газаджия вероятно ще ти каже, че може и на дизелова кола да постави газова уредба . За да вземат парите на хората, са готови на всичко.Правилото е: пълна инжекция - газов инжекцион. Няма значение дали колата е с метални или пластмасови колектори. Всичко останало е компромис. Спестените 400-500 лв. (разликата между обикновена газова и най-евтините газови инжекциони) ще ти излязат солено като ти гръмне 1-2-3 пъти... Така казват газаджиите: "Ще ти я наглася и с обикновена газова, ама ще гърми чат-пат."Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
[quote="snake"]Някой газаджия вероятно ще ти каже, че може и на дизелова кола да постави газова уредба . За да вземат парите на хората, са готови на всичко.Правилото е: пълна инжекция - газов инжекцион. Няма значение дали колата е с метални или пластмасови колектори. Всичко останало е компромис. Спестените 400-500 лв. (разликата между обикновена газова и най-евтините газови инжекциони) ще ти излязат солено като ти гръмне 1-2-3 пъти... Така казват газаджиите: "Ще ти я наглася и с обикновена газова, ама ще гърми чат-пат."[/quoteКолата ми е на 14 године от които 7 със една газова. аз съм минал 70000км и не е гръмнала нито идин път . Зависи как е направена пич.
Коментар
-
газовата
:D За 4 години един път не е гръмнала.75кс е на всичко отгоре и с метални колектори и няма разни моторчета и клапи по въздуховода .НО ,исковничето е обикновенна газова-с ламбда контрол.А ако си сложиш на таблото и ламда монитор ще имаш наблюдение в реално време при всички режими на оборотите дали сместа ти е правилна.След известно време ще и схванеш цаката и ще забравиш за центровки при газаджийте и да оставяш всеки път по 20-30лв.Е това е моето мнение иНе обвързам никого с него.Който иска да си слага газови инжекциони.Колкото по просто -толкова е по -надеждно-стара истина.Успех с избора!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар