Колеги днес гледах в един каталог при един газаджия че смесителната плочка за моята кола Фиат Браво 1.4 трябва да бъде Ф44 а моята е Ф39...дайте съвет кво да правя да я сменям ли... Страдам от завишен разход на газ .... ако я сменя с тая на 44 ще има ли подобрение...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смесителна плочка
Collapse
X
-
Колега сподели какъв ти е разхода понеже аз имам браво 1.4 12V и каквото и да правя разхода ми е около 16 / 100 градско в малък град без задръствания и съм с малка плочка 39 мм с 2 щуцера но незнам дали може да е от плочката тоя разход. Само да кажа че тоя разход ми е при най - икономично каране (пускане по енерция, каране до 2000 оборота) иначе при каране без изключване от скорост разхода е около 18/100 на газП.С. мога да намеря плочка на 44мм но е с 1 щуцер тогава незнам дали няма да е по злеFiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO
Коментар
-
При положение че се разровите в нашия форум ще видите че тук има каталог в който може да видите каква е точно вашата плочка със снимка чертеж и размери.http://storage.fiat-bg.org/Gazovi_ur...ers/choose.htm
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
fiat-zastava написа:каквото и да правиш колега няма да могеш да свалиш под 14-15 л на 100км.а полочката трябва да бъде по малка с около 2мм от колкото е дроселовата клапа на колата ти.bravo 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар