Каква е цената на горивото - и на какви мерни единици се продава ? Някой ако има Брава или Браво - да каже нещо за разхода в градски условия особено (и в обеми гориво - за да става за смятане и при други цени).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко струва метана за килограм? какъв е разхода?
Collapse
X
-
Разхода изразен в литри се изчислява като нормалния разход на бензин го умножиш по 3.6 (това е в най-общия случай)10л/100км бензин = 36л/100км метан.Иначе се налива на килограм (до колкото ми е известно).A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Разхода изразен в литри се изчислява като нормалния разход на бензин го умножиш по 3.6 (това е в най-общия случай)10л/100км бензин = 36л/100км метан.Иначе се налива на килограм (до колкото ми е известно).
Коментар
-
niko_ymn написа:pugsy написа:ми до колкото знам е 99ст на килограмVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:niko_ymn написа:pugsy написа:ми до колкото знам е 99ст на килограмАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар