Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Висок разход на Типо -газ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Висок разход на Типо -газ...

типото е 1.6 мотор с 15 лв газ минавам 60км.градско.. преди пак ми гореше много.. отидах на газаджия сменими свещи и ми регулира газовото и се оправи... изпаритела е сменен преди 2-години ...... оба4е ми казаха че мембраните се сменят на 10000 км.. но аз сам навартял 20 25 хиляди км. и ако сменя мембраните ще се оправи ли разхода ??
    сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Вероятно това да е една от причините, мойте мембрани се прецакаха на 25хил км,също така си погледни въздушния филтър как е
    Peugeot 307 2.0i ГИ
    ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

Какъв е изпарителя? Моят е на километри с една нула повече от тези, на които са ти препоръчали смяна, и проблем не съм забелязал. С оригиналните си мембрани е. Ако при теб е от турските, вероятно ще сдаде багажа по-рано, но чак пък 20 000... А и годините не са му много.

Коментар

tomny написа:
        Какъв е изпарителя? Моят е на километри с една нула повече от тези, на които са ти препоръчали смяна, и проблем не съм забелязал. С оригиналните си мембрани е. Ако при теб е от турските, вероятно ще сдаде багажа по-рано, но чак пък 20 000... А и годините не са му много.
        ми изпаритела ми е италянски точно каква марка не се сещам . .. но въздушния филтър като се сещам е на 8000 км чак такъв разход сама заради един филтър .. хмм а по принцип като се кара на газ на 5000 км ли се сменя ?

Коментар

офф отново се прееба 5 лева минавм 19 км.. нормално каране... вече ще карам на бензин докъто сабера пари да си направя изпаритела....

Коментар

Пишеш отново, т.е. в началото на месеца успял ли си да го оправиш и каква е била причината? Иначе, при мен имаше момент на разход 17-18 л100 и се оказа теч от зареждалката. Колкото по-дълго не се караше - толкова повече се връзваше, че гори и го хванах. Нормално ми харчеше 7,6-9,6според газостанцията извънградско и 10,5-11 градско лятото и 12-14 мах зимата в градаизвънградско не помня да имам зимно с него.
            AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
            AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
            FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

TRENDi написа:
              Пишеш отново, т.е. в началото на месеца успял ли си да го оправиш и каква е била причината? Иначе, при мен имаше момент на разход 17-18 л100 и се оказа теч от зареждалката. Колкото по-дълго не се караше - толкова повече се връзваше, че гори и го хванах. Нормално ми харчеше 7,6-9,6според газостанцията извънградско и 10,5-11 градско лятото и 12-14 мах зимата в градаизвънградско не помня да имам зимно с него.
              преди проблема беше че марку4а беше излязал и се оправи.. но като зареждам от капачката ми изпуска газ и сам забелязал че ми изпуска 2 мах 3 мин зависи за колко злагам ..

Коментар

Working...
              X