типото е 1.6 мотор с 15 лв газ минавам 60км.градско.. преди пак ми гореше много.. отидах на газаджия сменими свещи и ми регулира газовото и се оправи... изпаритела е сменен преди 2-години ...... оба4е ми казаха че мембраните се сменят на 10000 км.. но аз сам навартял 20 25 хиляди км. и ако сменя мембраните ще се оправи ли разхода ??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход на Типо -газ...
Collapse
X
-
tomny написа:Какъв е изпарителя? Моят е на километри с една нула повече от тези, на които са ти препоръчали смяна, и проблем не съм забелязал. С оригиналните си мембрани е. Ако при теб е от турските, вероятно ще сдаде багажа по-рано, но чак пък 20 000... А и годините не са му много.сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
Пишеш отново, т.е. в началото на месеца успял ли си да го оправиш и каква е била причината? Иначе, при мен имаше момент на разход 17-18 л100 и се оказа теч от зареждалката. Колкото по-дълго не се караше - толкова повече се връзваше, че гори и го хванах. Нормално ми харчеше 7,6-9,6според газостанцията извънградско и 10,5-11 градско лятото и 12-14 мах зимата в градаизвънградско не помня да имам зимно с него.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
TRENDi написа:Пишеш отново, т.е. в началото на месеца успял ли си да го оправиш и каква е била причината? Иначе, при мен имаше момент на разход 17-18 л100 и се оказа теч от зареждалката. Колкото по-дълго не се караше - толкова повече се връзваше, че гори и го хванах. Нормално ми харчеше 7,6-9,6според газостанцията извънградско и 10,5-11 градско лятото и 12-14 мах зимата в градаизвънградско не помня да имам зимно с него.сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар