Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колеги дайте съвет кое е по добрия вариант Заволи или ......

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

благодаря колега така е правилно ме насочи просто си мислех през цялото време че само се прикачам към веригите на колата

Коментар

ada.77 написа:
      благодаря колега така е правилно ме насочи просто си мислех през цялото време че само се прикачам към веригите на колата
      точно така ! правилно си се ориентирал , както и колегата.а между другото - сайта изглежда направен от кадърни в LPG/CNG системите хора.Мисля че си случил на марка, ще чакаме отзивите ти.айде сега и ти да ни отговориш на някой и друг въпрос :-колко ти струва този ламбда контрол?

Коментар

ами 110лв с доставката до ямбол стана 116 доста се чудих каква да си взема нали има сумати италиански реших да заложа този път на българското,от БРЦ ми искаха 240 за някаква джуниор,тук във форума един колега яниз мисля ги оплюва но в друг форум фиат клуб мисля че беше но ще видим дали с право не ги харесва,до колкото разбрах той се занимава с АГУта и продава АЕБ и Заволи. но като им разгледах сайта се навих за тази казаха ми че има 1г гаранция но катоя получих нямаше гаранционна карта така че ще видим

Коментар

ясно, мерси.Ще чакаме отзиви - как е след монтажа !!!

Коментар

всичко е монтирано и даже доста покарах работи точно както го описват в сайта за сега съм я оставил на 1вия режим на ламбда симулация като карам даже не ми се вижда мудна сега остава да покарам някой километър за да видя разхода като го видя в града и извън града ще ви кажа по нататък

Коментар

Working...
            X