Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отвор на средното и задното гърне заради АГУ.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отвор на средното и задното гърне заради АГУ.

Съветвам ви да го направите и най-вече за тези които карат на къси разстояния.Пробиите отвор около 3-4 мм. в най-ниската част на гърнето и за да се изтича конденза който през зимата може да ви изиграе лоша шега.Аз го направих преди седмица на Бравото и резултата е около половин литър от задното гърне и около 200 грама от средното.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Хубуу де и аз съм си го мислил, ама с дупка или без така или иначе ще изгние, кат му дупнеш дупка ще тръгне да гние от дупката , тая година е 4 мм догодина може да е 12 ако не го дупнеш некои ден само ша се дупне, не мисля че ще му помогнеш много с дупка, освен ако не намериш начин как да изолираш дупката да не се мокри голото желязо, примерно с преобразувател за ръжда кат се дупне да се мацне.
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
      Хубуу де и аз съм си го мислил, ама с дупка или без така или иначе ще изгние, кат му дупнеш дупка ще тръгне да гние от дупката , тая година е 4 мм догодина може да е 12 ако не го дупнеш некои ден само ша се дупне, не мисля че ще му помогнеш много с дупка, освен ако не намериш начин как да изолираш дупката да не се мокри голото желязо, примерно с преобразувател за ръжда кат се дупне да се мацне.
      По-добре с дупка отколкото пълно с вода.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Slavi_Lancia написа:
        ...кат му дупнеш дупка ще тръгне да гние от дупката , тая година е 4 мм догодина може да е 12 а...
        именно

Коментар

На мойто съм заварил гайка 6 мм на дупката ,ако ми е кеф мога да си завинтя и болтче 6мм на гайката , смятам че в близките 50 години няма да се разшири.

Коментар

моята marea дойде от италия с газовото и като я качих на канала последното гарне беше пробито. само че на 2 мм дупка. хората още там са го преценили. и така вече 4 години я карам не са ми изгнили гарнетата.

Коментар

Те такива отговори чакам, и грабвам винтоверта моито сигур е кат аквариум вътре.
              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

има и друг начин да се осигури ’липсата’ на вода в гърнетои той е яко продухване - карайте ги тез коли с повече газ - не ги жалете :0

Коментар

Working...
                X