Съветвам ви да го направите и най-вече за тези които карат на къси разстояния.Пробиите отвор около 3-4 мм. в най-ниската част на гърнето и за да се изтича конденза който през зимата може да ви изиграе лоша шега.Аз го направих преди седмица на Бравото и резултата е около половин литър от задното гърне и около 200 грама от средното.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отвор на средното и задното гърне заради АГУ.
Collapse
X
-
Хубуу де и аз съм си го мислил, ама с дупка или без така или иначе ще изгние, кат му дупнеш дупка ще тръгне да гние от дупката , тая година е 4 мм догодина може да е 12 ако не го дупнеш некои ден само ша се дупне, не мисля че ще му помогнеш много с дупка, освен ако не намериш начин как да изолираш дупката да не се мокри голото желязо, примерно с преобразувател за ръжда кат се дупне да се мацне.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
-
Slavi_Lancia написа:Хубуу де и аз съм си го мислил, ама с дупка или без така или иначе ще изгние, кат му дупнеш дупка ще тръгне да гние от дупката , тая година е 4 мм догодина може да е 12 ако не го дупнеш некои ден само ша се дупне, не мисля че ще му помогнеш много с дупка, освен ако не намериш начин как да изолираш дупката да не се мокри голото желязо, примерно с преобразувател за ръжда кат се дупне да се мацне.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
Slavi_Lancia написа:...кат му дупнеш дупка ще тръгне да гние от дупката , тая година е 4 мм догодина може да е 12 а...
Коментар
-
u_bo
има и друг начин да се осигури ’липсата’ на вода в гърнетои той е яко продухване - карайте ги тез коли с повече газ - не ги жалете :0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар