Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

филтър на АГУ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

филтър на АГУ

Здравейте колегиколата ми е с АГУ БРЦ интересуваме да ли има филтар за газта ,каде се намира и как се сменя ако има визможност за някакъв снимков матерял ще е супер ,
    1.6 16v 96 г. 103 hp.
    България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
    Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Re: филтър на АГУ

metropolix написа:
    Здравейте колегиколата ми е с АГУ БРЦ интересуваме да ли има филтар за газта ,каде се намира и как се сменя ако има визможност за някакъв снимков матерял ще е супер ,
    Колега, провери в клапана, отвива се внимателно чашката и отдолу трябва да излезе. Иначе е 2 лева филтърчето. УСПЕХ
    Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
    Fiat Marea 1.6 16v 99

Коментар

ludiqbasist написа:
      metropolix написа:
      Колега, провери в клапана, отвива се внимателно чашката и отдолу трябва да излезе. Иначе е 2 лева филтърчето. УСПЕХ
      Точно там е, но според мен няма нужда да се купува нов, а само да се продуха стария.
      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
        ludiqbasist написа:
        metropolix написа:
        Точно там е, но според мен няма нужда да се купува нов, а само да се продуха стария.
        така е.аз моя го изпрах.не става въпрос за 2 лева а за разкарването :D
        fiat bravo 1.6 16v gt
        fiat marea 1.9 8v jtd
        fiat punto 1.7 td
        fiat marea 1.6 16v

Коментар

много благодаря за бързите отговори след обед слизам да разглабям
          1.6 16v 96 г. 103 hp.
          България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде

Коментар

да не си с ГИ че тогава имаш още един филтър
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

не обикновенна е газовата само да попитам да ли правилно съм разбрал в този клапан се намира филтъра http://metropolix.snimka.bg/automobiles/klapa.543633
              1.6 16v 96 г. 103 hp.

Коментар

metropolix написа:
                не обикновенна е газовата само да попитам да ли правилно съм разбрал в този клапан се намира филтъра http://metropolix.snimka.bg/automobiles/klapa.543633
                да но да не забравиш да спреш газта от бутилката преди да го свалиш :D
                fiat bravo 1.6 16v gt
                fiat marea 1.9 8v jtd
                fiat punto 1.7 td
                fiat marea 1.6 16v

Коментар

Working...
                X