Историята е следната: Мой приятел си купи мареа 1.8 наскоро. Колата е с Г.И. Ланди Ренцо, но работеше малко неравномерно и няма никакъв ряз тая кола. Дигнал съм и капака и както стоя се изцъклям, след като забелязвам, че дупката на пластмасата която улавя създуха след маската, е доработвана или по-скоро затапена. Махам мъркуча, м/у нея и филърната кутия и кво да видя. В тръбата на въздухоборника набито едно изрязано гърло от шише. Всичко е тотално затапено. Поглеждам мъркуча и виждам на него отрязана една дупка с размери не повече от 3 на 2 см. Паля аз колата без маркуча, обръща на газ, гърми и изгасва. Слагам го пак и си работи.Казах си, няклои голям циганин в Италия я е направил да взима малко въздух и е намалил газта. Да но не е само това. Вчера отиде да си сменя ангренажа. Звъни ми по едно време и вика, смениха го и ся не работи на газ. Казах му, да извади тапата и мъркуча и всичко се оправи. Потресен съм каква цигания, чак да я презацепят, предполагам за да регулират аванса.Сега на проблема:Колата е с изгърмял термостат, останал в отворено положение и не сме го сменили още. Колгато колата е студена държи перфектни обороти, но когато почне да загрява мн играят и не работи равномерно. Дали иска настройка на газовата или има друг проблем? В момента отново колата няма никакъв ряз на газ, а на бензин си е супер.П.С. Темата стана малко за "Истории" но карай
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с Г.И. на 1.8 - голям италиянски циганин
Collapse
X
-
Ам... Този сервиз отдавна не представител на Ланди и Ланди Рензо в Бургас.Официалния представител е до стадион нефтохимик.http://landi-bg.com/distributori.php?id=25[/url]И кучето гледало как се коли прасе ама не става касапин!
Коментар
-
reter написа:Благодаря, колеги. Тя колата си работи на бензин, просто трябва да и сменим термостата.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар