Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на свещи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор на свещи

Колеги, колата е браво 1.6, 16в, 74кв. Спрял съм се на НЖК BKR5EZ, колата се кара на газ а тези свещи са еднополюсни. Ако някой има някакви отзиви/негативни или положителни/ ще съм много благодарен. Съща така и за други предложения съм готов да чуя.

Re: Избор на свещи

Momchil_Vt написа:
    Колеги, колата е браво 1.6, 16в, 74кв. Спрял съм се на НЖК BKR5EZ, колата се кара на газ а тези свещи са еднополюсни. Ако някой има някакви отзиви/негативни или положителни/ ще съм много благодарен. Съща така и за други предложения съм готов да чуя.
    Вчера си купих от Косер свещи Denso еднополюсни, трябва да ти кажа че работят добре, нямам никакви оплаквания. Днес минах около 120км, никакъв дерт а и цената е супер, 4.50 за бройка. Предните ми бяха дуполюсни, но не мога да открия някаква сериозна разлика, даже ми се струва че с тези новите сващи е по-пъргава при старт.... може и да си внушавам. Гледай само да не са от онея ментаците на Bosch илиChampion че мн кофти става. Успех
    Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
    Fiat Marea 1.6 16v 99

Коментар

Re: Избор на свещи

Momchil_Vt написа:
      КОлега,аз съм с такива свещи.Водят ги още и модел В лайн 36. Принципно ги дават за 1,6 двигател ,произведен след 07.1999г. Ако това е твоят двигател,то със сигурност не си сбъркал! Еднополюсните свещи са по-добри за работа на газ. В сайта на НЖК този модел го даваха преди, като препоръчителен, при работа на газ за всички 1,6 мотори.Преди повече от година пуснаха иридиеви свещи с найменование LPG 1 и от тогава те са препоръчителни те за работа на газ. Мисля,че ще бъдеш доволен.
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Ами не 1997г е колата, но като гледам ги дават и за нея, но нали на газ ще работи и тези са еднополюсни а инъче в книжката от колата дават НЖК BKR6EKC но те са двуполюсни. Мерси за отговорите.

Коментар

Working...
        X