Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз за слагане на газова уредба?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервиз за слагане на газова уредба?

Здравейте колеги. Напоследък много сериозно се замислих за поставяне на газ на Фиата( Пунто 1,2 бензин 60к. 2001г. ). Доколкото събрах информация и т.н. се оказва, че Фиата е с метални колектори и е моноинжекцион. Което, до колкото съм информиран означава, че мога да сложа обикновена газова уредба. Търсих информация и гледах, но не можах да открия много еднакви мнения за сервизите. Въпросът ми е, ако знаете някой добър сервиз, в който няма да ми съсипят колата и няма да ми отрежат главата до петите от към цена, да го споделите и евентуално да тръгвам до върша работа. Благодаря предварително. п.п. Става дума за София.

еурогаз в Горна баня. Имат и сайт можеш да разгледаш подробно.
    Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

Нищо не ти пречи да минеш и под моста Чавдар на гърба на киното е, "София газ комерс", търсиш Иван (шефа е тои) казваш му че аз те пращам (Слави от Пловдив) и го питаш кво може да предложи на разумна цена. Мисля че имат и Ловато което пък е наи безпроблемната уредба.
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

ДЕА МОТОРС ООД0876 419375ул. "Искърско шосе" 5www.tedigas.com - в сайта е още стария адресТам е моят АГУ сервиз.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
        X