ЗДравейте колеги от мсеце някъде имам неприятен проблем с разхода съчетан с високата цена на газта......... Среден разход 9-10/100 като основно карам извън градскоми се струва множко като по рано съм постигал разход от 7-8 на 100, с нов филтър съм. Пробвах да увелича 6грама с половин до 3/4 оборот и да намалям, няма ефект .Изпарител Брц фокс със сменени мембрани преди 10-20 000км
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход на газ
Collapse
X
-
Висок разход на газ
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
Re: Висок разход на газ
bmahob написа:ЗДравейте колеги от мсеце някъде имам неприятен проблем с разхода съчетан с високата цена на газта......... Среден разход 9-10/100 като основно карам извън градскоми се струва множко като по рано съм постигал разход от 7-8 на 100, с нов филтър съм. Пробвах да увелича 6грама с половин до 3/4 оборот и да намалям, няма ефект .Изпарител Брц фокс със сменени мембрани преди 10-20 000км
-
е аз намалих 3/4 което е повече от 1/4 Дали да не завия шестогжрама/за чуствителност/докато не тръгне да гасне/ и да отвия 1 обPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:е аз намалих 3/4 което е повече от 1/4 Дали да не завия шестогжрама/за чуствителност/докато не тръгне да гасне/ и да отвия 1 об
Коментар
-
Значи направих следното , завих 6-грама толко колкото колата да не ми гасне при потеглянеи да има малко ряз, развих врътката за празен ход така че да не тресе/поне загряла да е до 900-1000об/ Кранчето/при мене един канал/ регулирах по следния начин накарах колега да държи 3000об след което почнах да навивам докато не се получи спад в оборотите след което отварих 1/2 оборот. Тази настройка е горе долу по всичко изчетено по форумите. И са ше засичам разход но според мен колко и да я пържа не трябва да харчи повече от 8 среден поне според менPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:Значи направих следното , завих 6-грама толко колкото колата да не ми гасне при потеглянеи да има малко ряз, развих врътката за празен ход така че да не тресе/поне загряла да е до 900-1000об/ Кранчето/при мене един канал/ регулирах по следния начин накарах колега да държи 3000об след което почнах да навивам докато не се получи спад в оборотите след което отварих 1/2 оборот. Тази настройка е горе долу по всичко изчетено по форумите. И са ше засичам разход но според мен колко и да я пържа не трябва да харчи повече от 8 среден поне според мен
Коментар
-
ми са ще видя разход и ще пишаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Re: Висок разход на газ
bmahob написа:ЗДравейте колеги от мсеце някъде имам неприятен проблем с разхода съчетан с високата цена на газта......... Среден разход 9-10/100 като основно карам извън градскоми се струва множко като по рано съм постигал разход от 7-8 на 100, с нов филтър съм. Пробвах да увелича 6грама с половин до 3/4 оборот и да намалям, няма ефект .Изпарител Брц фокс със сменени мембрани преди 10-20 000км
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар