Здравейте колеги! Много ми поскъпва бензина напоследък и все по-често се заглеждам по газ-колонките Като си правя сметката, 100 на 100 ще си избия разходите по уредбата за няма и 6 месеца. Единственото, което ме притеснява е как колата ще понесе новото гориво. Дали ще изгуби голяма част от и без друго скромната си мощност? Дали ще имам проблеми при каране на бензин, след като вкарам и газ? Ще имам ли грижи с инжекциона? А разходът дали ще ми скочи много?В общи линии ми се иска само хората, които имат газ и слаби мотори като моя, да споделят впечатленията си от поведението на колата с новото гориво. Карам предимно градско. Мотора е моноинжекция. Приемам и оферти за добри майстори за монтаж на газови уредби в София.Благодаря на всички отзовали се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газ на Пунто 1.1 - предимства и недостатъци
Collapse
X
-
Еми и аз ще се изкажа положително за да се задвижиш по-бързо към газаджиите Колата ми е Типо 1.1 (доколкото знам е по-тежка от Пунтото) карбураторна (не е много от значение в случая).Сложих газ и градско не се усещаше разликата изобщо а извън не съм я карал.Разхода ми беше много ама по други причини иначе нормалното е около литър най-много два повече отколкото на бензин.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
И от мен още един глас за подкрепа. Моето пунто беше също 1.1 fire - моноинжекция, сложих му газова BRC вървеше като звяр и харчеше 7.5/100 в София градско и около 6/100 извънградско.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Газова се слага веднъж и после никой не я маха,като вкуси от медеца :P Само подбери правилната уредба сиреч изпарител!Препоръчвам ти БРЦ или ренцо ланди!Не се подлъгвай по турски или ловато!Гледай да има регулиране на ниски,средни и високи обороти!Събери мнения за изпарителите,като възможности и икономичност и тогава слагай!Не се скъпи да дадеш 20-30 лева повече за добър изпарител!!!!Добре дощъл в клубът на газаджийте :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:...Гледай да има регулиране на ниски,средни и високи обороти...:DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
alex12 написа:Аз пък се чудя на някои колеги -карат италианска кола,пък слагат БРЦ.Ловатото май първо е пробвано на фиат си мисля!Аз съм с фиат+ловато-най-добрата комбинация. :PVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар