reter написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Генератор за браунов газ и ДВГ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
vvvasilev написа:............................не случайно те помолих в другата тема да направиш обективен тест - с кола на място. Ако го направиш това демо на Фиат събор и колата с едно и също количество гориво работи 15% повече - аз ще ти купя 10 бройки на двойна цена. Просто аз този тест съм го правил вече...
Коментар
-
vvvasilev написа:Колеги,въпреки че бит, пиян и ... не си признват - ок, ще ви кажа. Аз бях един от първите излъгали се по тези схеми. Купих едно такова устройство още преди 6 години от ибей. И аз се чудих какво му е и защо не работи. Тогава твърдяха, че колата ще може да работи на вода изцяло. Сега гледам, че вече са сменили тезата - подобрява горенето...Явно че колкото и научни доводи да напиша - все някой ще си помисли - абе има някаква магия. Е ок, чисто пазарно - след като това само подобява горенето - петролните компании не би трябвало да се чувстват застрашени , че да търсим там конспирацията. Защо Тойота и Хонда и др. не са го имплементирали? И линка по-горе в блога с Хонда е много показателен - те разработват горивни клетки - но такива произвеждащи ток и задвижващи електро-мотори. Няма нищо общо с тази измама.А това че явно има българин ... Явно пак световната конспирация се е постарала да покрие всички документи, научни трудове и да изтрие името на българина, за да онеправдае отново горкия български народ... Само че по сериозните научни проекти работят екипи, документира се всяка стъпка за да може да се възпроизведе след това отново. Това сме го научили слел горчивия опит с пенецилина - заради липсата на документация е трябвало да бъде откриван два пъти.За колегата автор - не случайно те помолих в другата тема да направиш обективен тест - с кола на място. Ако го направиш това демо на Фиат събор и колата с едно и също количество гориво работи 15% повече - аз ще ти купя 10 бройки на двойна цена. Просто аз този тест съм го правил вече... Иначе - поздравления - имаш търговски усет как да представяш нещата И хубав сайт сте направили.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:vvvasilev написа:Колеги,въпреки че бит, пиян и ... не си признват - ок, ще ви кажа. Аз бях един от първите излъгали се по тези схеми. Купих едно такова устройство още преди 6 години от ибей. И аз се чудих какво му е и защо не работи. Тогава твърдяха, че колата ще може да работи на вода изцяло. Сега гледам, че вече са сменили тезата - подобрява горенето...Явно че колкото и научни доводи да напиша - все някой ще си помисли - абе има някаква магия. Е ок, чисто пазарно - след като това само подобява горенето - петролните компании не би трябвало да се чувстват застрашени , че да търсим там конспирацията. Защо Тойота и Хонда и др. не са го имплементирали? И линка по-горе в блога с Хонда е много показателен - те разработват горивни клетки - но такива произвеждащи ток и задвижващи електро-мотори. Няма нищо общо с тази измама.А това че явно има българин ... Явно пак световната конспирация се е постарала да покрие всички документи, научни трудове и да изтрие името на българина, за да онеправдае отново горкия български народ... Само че по сериозните научни проекти работят екипи, документира се всяка стъпка за да може да се възпроизведе след това отново. Това сме го научили слел горчивия опит с пенецилина - заради липсата на документация е трябвало да бъде откриван два пъти.За колегата автор - не случайно те помолих в другата тема да направиш обективен тест - с кола на място. Ако го направиш това демо на Фиат събор и колата с едно и също количество гориво работи 15% повече - аз ще ти купя 10 бройки на двойна цена. Просто аз този тест съм го правил вече... Иначе - поздравления - имаш търговски усет как да представяш нещата И хубав сайт сте направили.
Коментар
-
Мисля, че предупреждението беше малко прибързано. Ако аз представлявам някаква фирма и направя "дискусия" във форума и нацвъкам 100 линка сочещи към сайта на фирмата, дали някой няма да ме предупреди за реклама? Има си раздел за бизнес обяви, нека колегата да си рекламира чудото за пестене на енергия там. И ако не се махне "водоробни уредби" от името на раздела почвам да си мисля, че и самия форум делка % от печалбата.Има раздел За форума.Там е мястото за обсъждане на такива теми.Ако не нещо не ти харесва имаш къде да го напишеш.Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
bill72 написа:vvvasilev написа:............................не случайно те помолих в другата тема да направиш обективен тест - с кола на място. Ако го направиш това демо на Фиат събор и колата с едно и също количество гориво работи 15% повече - аз ще ти купя 10 бройки на двойна цена. Просто аз този тест съм го правил вече...Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
Няма значение дали колегата продава нещо....... Целият проблем за мен идва от това, че тук поне аз се опитвам да си сглобя такава клетка сам, но има няколко човека които с нищо не помагат.Само ми цитират някакви физични, химични........ закони. Ако имам нужда от закони ще си ги прочета, аз искам да обсъждаме кой,какво и защо е направил. Не ме интересуват законите.Затова спрете с нападките, ако мислите, че можете да помогнете с някоя идея го направете.
Коментар
-
Колега, аз с удоволствие ще ти помогна с всичко с което мога да бъда полезен! Ела да видиш клетката, как е направена, как съм свързал всичко, ако имаш път към Интерпред, за мен ще е удоволствие да ти покажа нещата!По отношение на мнението на ebrehu : Нямам намерение да ти се обяснявам в каквото и да било! Бъди жив и здрав!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
ebrehu написа:zgabrovski написа:vvvasilev написа:Колеги,въпреки че бит, пиян и ... не си признват - ок, ще ви кажа. Аз бях един от първите излъгали се по тези схеми. Купих едно такова устройство още преди 6 години от ибей. И аз се чудих какво му е и защо не работи. Тогава твърдяха, че колата ще може да работи на вода изцяло. Сега гледам, че вече са сменили тезата - подобрява горенето...Явно че колкото и научни доводи да напиша - все някой ще си помисли - абе има някаква магия. Е ок, чисто пазарно - след като това само подобява горенето - петролните компании не би трябвало да се чувстват застрашени , че да търсим там конспирацията. Защо Тойота и Хонда и др. не са го имплементирали? И линка по-горе в блога с Хонда е много показателен - те разработват горивни клетки - но такива произвеждащи ток и задвижващи електро-мотори. Няма нищо общо с тази измама.А това че явно има българин ... Явно пак световната конспирация се е постарала да покрие всички документи, научни трудове и да изтрие името на българина, за да онеправдае отново горкия български народ... Само че по сериозните научни проекти работят екипи, документира се всяка стъпка за да може да се възпроизведе след това отново. Това сме го научили слел горчивия опит с пенецилина - заради липсата на документация е трябвало да бъде откриван два пъти.За колегата автор - не случайно те помолих в другата тема да направиш обективен тест - с кола на място. Ако го направиш това демо на Фиат събор и колата с едно и също количество гориво работи 15% повече - аз ще ти купя 10 бройки на двойна цена. Просто аз този тест съм го правил вече... Иначе - поздравления - имаш търговски усет как да представяш нещата И хубав сайт сте направили.
Коментар
-
Колега, никой нищо няма да трие или да замита!Хайде да благоволиш най накрая да ги направим тези тестове!Да, аз представлявам фирмата. Да, аз отворих дискусия за HHO газа. Да, темата се видя от много хора. Да, ще споделя с всеки моя опит. Не задължавам никой да купува от тази фирма! Да, всичко което споменах като постигнати разходи е 100% истина!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
-
zgabrovski написа:Здравейте колеги!В момента съм в процес на инсталиране на HHO система на моята Алфа. Системата е от тук http://www.led-osvetlenie.com/index....ory&path=41_42Сложих суха клетка с 11 ламела.КОгато колата излезе от бокса ще информирам за резултатите Надявам се да са в моя полза и във вреда на Лукойлhydrogensystems написа:Здравейте, забелязах че има влизания в сайта ни (МОДЕРИРАНО) от този форум и реших да погледна, какви са отзивите. Тъй като сайта още е в процес на изготвяне искам да се извиня за евентуални грешки.Искам да се обърна специално към ele, тъй като уважавам критиците (човек може да си вземе много поуки от тях).Та ele в сайта има контакти с нас, с адрес, телефони и карта. Формата за запитване е защото за различните двигатели системата е различно окомплектована, и за да дадем точна цена ни трябват характеристиките на двигателя. Сертификати още не сме сложили, защото сме в процес на пренасяне на производството в България едва след това можем да го сертифицираме според Българското законодателство. Понеже на всякаде в форумите има прекалено много скептици, мога смело да ви заявя, че водородните системи предлагани от нас дават минимум 20% икономия за бензинови и дизелови двигатели и минимум 15% за газови инсталации. За монтирани от нас системи, които паднат под този минимум (за сега не се е случвало) връщаме парите и си взимаме системата.п.п. Ако имате въпроси ще ви отговоря с удоволствиеПриятна вечер4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Колега, никой нищо няма да трие или да замита!Хайде да благоволиш най накрая да ги направим тези тестове!Да, аз представлявам фирмата. Да, аз отворих дискусия за HHO газа. Да, темата се видя от много хора. Да, ще споделя с всеки моя опит. Не задължавам никой да купува от тази фирма! Да, всичко което споменах като постигнати разходи е 100% истина!
Коментар
-
Ето това http://it.dir.bg/2011/03/29/news8306112.html, вече е друга работа. Но няма фокуси, няма зайчета изскачащи от шапката. Просто високи технологии. Използват енергията на слънчевата светлина. Извинявай, забравих, че ти си по-добър в тази техника, нали си имаш дюкянче.
Коментар
-
chaveto написа:Няма значение дали колегата продава нещо....... Целият проблем за мен идва от това, че тук поне аз се опитвам да си сглобя такава клетка сам, но има няколко човека които с нищо не помагат.Само ми цитират някакви физични, химични........ закони. Ако имам нужда от закони ще си ги прочета, аз искам да обсъждаме кой,какво и защо е направил. Не ме интересуват законите.Затова спрете с нападките, ако мислите, че можете да помогнете с някоя идея го направете.
Коментар
-
ebrehu написа:zgabrovski написа:Колега, никой нищо няма да трие или да замита!Хайде да благоволиш най накрая да ги направим тези тестове!Да, аз представлявам фирмата. Да, аз отворих дискусия за HHO газа. Да, темата се видя от много хора. Да, ще споделя с всеки моя опит. Не задължавам никой да купува от тази фирма! Да, всичко което споменах като постигнати разходи е 100% истина!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар