Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Генератор за браунов газ и ДВГ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

р

:D колега посети www.mazeto.netТам има написано много по този въпрос.Готови електролизери ,схеми на импулсни захранвания и много другиА ,за големият консумиран ток-зависи от схемата на свързване на клетките, гъстота и тип електролит, разстоянието между ламелите и дрНе греши този който нищо не прави-нали така?

Коментар

ре

От доста време се ровя из нета и събирам информация. Накрая се реших и онзи ден отидох да ми монтират хидроген-генератор на микробуса. икономия действително има разхода ми падна от 10-11 нафта на 7-8 по първи наблюдения, но след 1000 км трябва да ида да ми го донастроят и казаха че щял да свали още разхода (ще видим) осеща се че и мощността се покачи. имам намерение и на мареата да сложа но ми казаха да изчакам до след нова година когато ще пуснат нов модулатор на тока, че сега трудно настройвали инжекционите
      FIAT TIPO 1.4
      FIAT MAREA 2.0 20V
      LANCIA LIBRA 1.8

Коментар

Къде ти го монтираха и колко ти излезер ако не е тайна разбира се?Аз съм на финала и скоро ще го пробвам също на ПунтотоЩе сложа и някои снимки за информация на интересуващите сеКраси

Коментар

Krasimir Kostov написа:
          Къде ти го монтираха и колко ти излезер ако не е тайна разбира се?Аз съм на финала и скоро ще го пробвам също на ПунтотоЩе сложа и някои снимки за информация на интересуващите сеКраси
          колега ако имаш няква схема за PWM с описание на частите ще съм ти мн. задължен,и аз работя върху ново творение ,но тая електротехника ме връща постоянно в 1 клас :D :D :D
          който разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD

Коментар

ре

в София ми го монтираха. малко скъпо ми излезе 1500 лв. колега ако имаш няква схема за PWM с описание на частите ще съм ти мн. задължен,и аз работя върху ново творение ,но тая електротехника ме връща постоянно в 1 клас Very Happy Very Happy Very Happy и от други хора съм чувал че проблема е в електрониката. момчетата ми гарантират че с тяхното устройство няма да имам проблем. предлагат и поддръжка и дестилат.имам снимки но са доста големи и не мога да ги кача. утре ще го снимам пак и ще ги пусна
            FIAT TIPO 1.4
            FIAT MAREA 2.0 20V
            LANCIA LIBRA 1.8

Коментар

ето снимки:http://jastreb75.snimka.bg/automobil...nerator.556590
              FIAT TIPO 1.4
              FIAT MAREA 2.0 20V
              LANCIA LIBRA 1.8

Коментар

електролизер

Да ...... суха клетка са ти сложили.На първо четене добре изглежда.Само с бъблера са се изложили малко-шише от антифриз ,но и така става.Само цената ми се вижда малко надута.Дотук моето творение ми е изяло около 100лв за материали ,но тово е само за електролизераТрябва да правя двоен бъблер ,елементарна контактна система за пускане,клапан.Относно PWM модул той не е универсален тип.Има много схеми в www.mazeto.netЩе сложа няколко снимки и на моето творение.Ще го пробвам след Коледа.

Коментар

Красимире това шише ми е разширителния съд на радиатора. ако се загледаш по добре зад него ще видиш нещо като тръба от нераждавейка. това е сепаратор и върши работата на бъблер, само дето в него няма вода която може да замръзне. схемите дето ми ги даваш съм ги виждал всичките. и аз мислех да си правя сам, но предпочетох да се доверя на готово и изпитано изделие. не съм сигурен, че една самоделка ще има същия ефект, все пак това устройство е разработвано и тествано в лаборатория, а в момента го тестват и на градския транспорт в украйна.като направиш твойто пусни снимки и кажи какви са резултатите.на какъв автомобил ще го слагаш (бензин, дизел, газ)?
                  FIAT TIPO 1.4
                  FIAT MAREA 2.0 20V
                  LANCIA LIBRA 1.8

Коментар

електр

Искаш да кажеш че е фабрично?Разбрах за бъблераСтранен разширителен съд имаш :P Ще сложа моите първите снимки и резултати след КоледаКолата ми е ФИАТ ПУНТО-бензин+газКраси

Коментар

Може ли да попитам как точно действа натриевата основа като катализатор на електролизата на водата?
                      FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

.....

Ами....ако налееш чиста дестилирана вода-електролиза нямаТрябват соли и основи във водата за да започне прцес на електролизаАз не съм химик и не мога да ти го обясня с формули и дрНапример в чешмяната вода има различни соли и протича макар и слабо разлагане на водата при подаване на прав ток

Коментар

да фабрично е. ето сайта им, но го правят още:http://hho-hydrogensystems.com/
                          FIAT TIPO 1.4
                          FIAT MAREA 2.0 20V
                          LANCIA LIBRA 1.8

Коментар

и весели празници на всички
                            FIAT TIPO 1.4
                            FIAT MAREA 2.0 20V
                            LANCIA LIBRA 1.8

Коментар

Краси какво стана с устройството? монтира ли го?дай снимки
                              FIAT TIPO 1.4
                              FIAT MAREA 2.0 20V
                              LANCIA LIBRA 1.8

Коментар

колеги дайте някаква изпробвана схема за PWM модул 30А
                                който разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD

Коментар

Working...
                                X