Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Генератор за браунов газ и ДВГ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

neonglow написа:
    То това е върховна идея, въпросът е, че така яко гърми Като е в багажника, най-много да изгори мокета, то като няма искра няма и как да се запали... продължавам да се чудя, защото нещо такова, не се произвежда, като е доказано, че върши работа... същото като генератора на тесла... има то световна конспирация
    Кой, кога и къде (освен във форумите) доказа това?Ще извадя няколко цитата пък вие си правете сметката."Браун е създал смес от водород и кислород с удивителни свойства, за които няма научно обяснение. .....А6е направо линк ще дам, че е за6авно да се прочете цялото:http://www.newenergybg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=29:-&catid=1&Itemid=2Още:"Когато говорим за свръхпроизводителните генератори на Боб Бойс трябва да имаме предвид откъде тези негови генератори черпят енергията за да произведат тези количества газ. Самият той е почитател и дори е от хората които са доказали съществуването на вселенската тридименсионална енергийна мрежа, която фактически е извора на всяка едно наше движение, на всяка една мисъл дори. Боб Бойс казва, че постига невероятни резултати, като например 600% повече енергия на изхода отколкото на входа и т.н. Да, изглежда като перпето мобиле, но не е. Не се нарушават физическите закони, а се доуточняват и стават по-елегантни. Боб Бойс постига тези резултати, защото се прихваща към тази вселенска енергийна мрежа именно като се съсредоточава над резонанс и честота и тяхната хармония постигната чрез тороидален трансформатор, с вторична намотка, по която минава честотно изменения ток, а върху вторичната са намотани 3 първични намотки през 120 градуса. На клетките си Боб подава крайно специфични честоти, а самите ламели са с специфичен резонанс. Самият той се е мъчил дълго време докато постигне успех."Вселенската Тридименсионална Енергийна Мрежа OMGУспех на всички.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Всякакви щуротии има в интернет, тва дето си пуснал е една от най-големите Аз не знам, това до колко е достоверно, няма и да го пробвам на моята кола, опитвам се да съм отворен към всякакви идеи В горните линкове имаше пловдивско такси, на мен това ми се вижда достоверно достатъчно. Kолегата тук твърди, че е реализирал някаква икономия и го ползва всекидневно. Процеса на електролиза, мисля, не е магически и е практически доказан и достоверен, та по форумите така си доказваме, само не разбрах ти как обясни, че няма да стане Та има много интересни неща на тоя свят, които не са популярни. Като ти е интересно перпето мобилето, поразтърси се за генератора на Тесла, да видиш как вкарват 2.5V и изкарват 6V Има един сайт mazeto.net, там ще видиш филмчета на генератора и как разни пичове от МЕИ-то си го сглобяват това, подават му начално напрежение и връщат проводнците и чудото се върти само, без да му подаваш външно напрежение. Та както казах, чудни неща има на тоя свят, ако покажеш и ти що номера с хидрокси газа не става, ще се радвам

Коментар

Не знаех че Исус е слязъл на Земята отново ... А това как подаваш 2.5в и излизат 6в, подстанции в България под път и над път. Хвала на Господа !!! :D

Коментар

Mupo написа:
          Не знаех че Исус е слязъл на Земята отново ... А това как подаваш 2.5в и излизат 6в, подстанции в България под път и над път. Хвала на Господа !!! :D
          Бря, и ти такъв остроумен За самозахранващ генератор, чувал ли си, а знаеш ли, че се продават също така?Аз ти говоря за неща, които ги е измислил Тесла: http://mazeto.net/index.php?topic=15...hp?topic=579.0
          "Генераторът на грузинеца Тариел Капанадзе работи на принципа на модифициран Тесла трансформатор, който има понижаваща каскада и се самозахранва. Авторът е показвал няколко видеоклипа на автономни самозахранващи се генератори с мощност 3, 5 и 100KW."
          може да му видиш тук и прочутия Tesla Coil:http://vbox7.com/play:0d30d045Разгледай внимателно това:http://www.youtube.com/watch?v=ImXCE...CD91A2&index=2 free energy geo 2- Earth Battery? Free Energy? Part 2 of 7
          02:40 показание 0,2-0,4А консумация на "Зелената Кутия", показание 22-23А на Изхода (Всичко е ясно.)03:45 Опитват се да измерят напрежението, но не се получава «пречи полето»04:00 правят същото но на изводите на лампата «поле» показание 400V (Всичко е ясно.)06:10 Измерват честотата «честота 49 херца».06:50 «а променил ли се е потенциала на тръбата» (между радиатора и чешмата) , «същия си е 6V»09:00 Отново проверяват изменило ли се е нещо на изправителя. Убеждават се че не е.
          Няма как да знам, дали това е истина, просто показвам какво съм намерил, аз това не съм го пробвал за да го твърдя, но те приканвам първо да разгледаш, а след това да ми обясняваш Исус къде е слезнал Има сигурно милион сайта, за тия неща в интернет, ако ти е интересно ги прочети.

Коментар

здаравейте колеги , изкам да кажа ,че перпето мобиле НЕСЪЩЕСТВУВА,но ние тука не говорим за това, а за някъв вид икономия , която за мен е на лице,за някой лъжа за мен истина :D 4,4 не е малка икономия за моята барака :D .Сори колега neonglow за забавянето на снимките
            който разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD

Коментар

djo8 написа:
              здаравейте колеги , изкам да кажа ,че перпето мобиле НЕСЪЩЕСТВУВА,но ние тука не говорим за това, а за някъв вид икономия , която за мен е на лице,за някой лъжа за мен истина :D 4,4 не е малка икономия за моята барака :D .Сори колега neonglow за забавянето на снимките
              Давай, хайде, че ми е много интересно

Коментар

няма как да се снима по добре все пак е ФИАТ :D и няма място за добавки хахаха
                Прикачени файлове

Коментар

малкото шише долу го ползвам за оьладител и пречиствател
                  Прикачени файлове

Коментар

там влиза газта заедно с маслените пари към турбото
                    Прикачени файлове

Коментар

това е след 1200 км и 2л вода
                      Прикачени файлове

Коментар

това е само вренено но вскоро време шаго , сменя с нов и с много по качествени пластини и сам намислил да е някав хибрид като тия дето ги продават(някои беше посочил някав линк по нагоре) и моето творение, това на снимките е с подръчни материали :D и да спомена че водата винаги е дестелирана,а катализатора при мен е сода каустик, за това е така червеникава на снимките

Коментар

Mupo написа:
                          колега не изкам да прозвуча грубо ама Исус няма нищо общо с физика и химия ,даже горкия не знаел съзнателно за тяхното съществуване

Коментар

А продава ли се такава инсталация готова?
                            Ex Fiat 126P
                            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS
                            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                              А продава ли се такава инсталация готова?
                              нямам идея , невиждам нищо сложно да сия направи всеки сам в къщи ,това се вижда и на снимките- подръчни материали

Коментар

колега а отпадачния продукт какво всъщност е?или само доливаш вода?натриевата основа губи ли се,доливаш ли?на какво разстояние са ламелите има ли нщо между тях.има ли значения дебелината на ламелите,изхабяват ли се?засега това.не е малко затова се спирам
                                alfa romeo 145 1.3 boxer-моята гордост
                                fiat bravo TD100-печката на брата

Коментар

Working...
                                X