neonglow написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Генератор за браунов газ и ДВГ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
Всякакви щуротии има в интернет, тва дето си пуснал е една от най-големите Аз не знам, това до колко е достоверно, няма и да го пробвам на моята кола, опитвам се да съм отворен към всякакви идеи В горните линкове имаше пловдивско такси, на мен това ми се вижда достоверно достатъчно. Kолегата тук твърди, че е реализирал някаква икономия и го ползва всекидневно. Процеса на електролиза, мисля, не е магически и е практически доказан и достоверен, та по форумите така си доказваме, само не разбрах ти как обясни, че няма да стане Та има много интересни неща на тоя свят, които не са популярни. Като ти е интересно перпето мобилето, поразтърси се за генератора на Тесла, да видиш как вкарват 2.5V и изкарват 6V Има един сайт mazeto.net, там ще видиш филмчета на генератора и как разни пичове от МЕИ-то си го сглобяват това, подават му начално напрежение и връщат проводнците и чудото се върти само, без да му подаваш външно напрежение. Та както казах, чудни неща има на тоя свят, ако покажеш и ти що номера с хидрокси газа не става, ще се радвам
Коментар
-
Mupo написа:Не знаех че Исус е слязъл на Земята отново ... А това как подаваш 2.5в и излизат 6в, подстанции в България под път и над път. Хвала на Господа !!! :D"Генераторът на грузинеца Тариел Капанадзе работи на принципа на модифициран Тесла трансформатор, който има понижаваща каскада и се самозахранва. Авторът е показвал няколко видеоклипа на автономни самозахранващи се генератори с мощност 3, 5 и 100KW."02:40 показание 0,2-0,4А консумация на "Зелената Кутия", показание 22-23А на Изхода (Всичко е ясно.)03:45 Опитват се да измерят напрежението, но не се получава «пречи полето»04:00 правят същото но на изводите на лампата «поле» показание 400V (Всичко е ясно.)06:10 Измерват честотата «честота 49 херца».06:50 «а променил ли се е потенциала на тръбата» (между радиатора и чешмата) , «същия си е 6V»09:00 Отново проверяват изменило ли се е нещо на изправителя. Убеждават се че не е.
Коментар
-
здаравейте колеги , изкам да кажа ,че перпето мобиле НЕСЪЩЕСТВУВА,но ние тука не говорим за това, а за някъв вид икономия , която за мен е на лице,за някой лъжа за мен истина :D 4,4 не е малка икономия за моята барака :D .Сори колега neonglow за забавянето на снимкитекойто разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
-
djo8 написа:здаравейте колеги , изкам да кажа ,че перпето мобиле НЕСЪЩЕСТВУВА,но ние тука не говорим за това, а за някъв вид икономия , която за мен е на лице,за някой лъжа за мен истина :D 4,4 не е малка икономия за моята барака :D .Сори колега neonglow за забавянето на снимките
Коментар
-
това е само вренено но вскоро време шаго , сменя с нов и с много по качествени пластини и сам намислил да е някав хибрид като тия дето ги продават(някои беше посочил някав линк по нагоре) и моето творение, това на снимките е с подръчни материали :D и да спомена че водата винаги е дестелирана,а катализатора при мен е сода каустик, за това е така червеникава на снимкитекойто разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
-
Mupo написа:Не знаех че Исус е слязъл на Земята отново ... А това как подаваш 2.5в и излизат 6в, подстанции в България под път и над път. Хвала на Господа !!! :Dкойто разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
-
колега а отпадачния продукт какво всъщност е?или само доливаш вода?натриевата основа губи ли се,доливаш ли?на какво разстояние са ламелите има ли нщо между тях.има ли значения дебелината на ламелите,изхабяват ли се?засега това.не е малко затова се спирамalfa romeo 145 1.3 boxer-моята гордост
fiat bravo TD100-печката на брата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар