marian2784 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
поставяне на обикновена газова уредба на браво 1.6
Collapse
X
-
Четири страници тема за газова уредба Колега вземи се в ръце , колко ще ти излезе тази газова 300-400-500лв. Един газов инжекцион е между 350 и 500лв. със всичко :D стига да можеш да си го монтираш и настроиш. В цените които съм описал влиза и кабела за комуникация де факто можеш и настроиките да си направиш. В момента цените са толкова ниски че въобще не си заслужава подобни експерименти. Кой се занимава още с обикновенни газови уредби при тези цени освен хора които искат да продадат 3-4 пъти над реалната му цена. Фирмичките които монтират газови уредби вземат всичко на едро , обикновенна газова уредба с бутилката и тръбата в комплекта струва 150-200лв. Газов инжекцион 300 до 600лв. Като за 600лв. е много "истински" БРЦ италиански[произведен и внесен от Турция] и представен на нашия пазар като уникален италиански инжекцион. Поразпитай ослушай се ,огледай се, че тук в темата никой нищо не казва само предложения за наливане на пари.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Четири страници тема за газова уредба Колега вземи се в ръце , колко ще ти излезе тази газова 300-400-500лв. Един газов инжекцион е между 350 и 500лв. със всичко :D стига да можеш да си го монтираш и настроиш. В цените които съм описал влиза и кабела за комуникация де факто можеш и настроиките да си направиш. В момента цените са толкова ниски че въобще не си заслужава подобни експерименти. Кой се занимава още с обикновенни газови уредби при тези цени освен хора които искат да продадат 3-4 пъти над реалната му цена. Фирмичките които монтират газови уредби вземат всичко на едро , обикновенна газова уредба с бутилката и тръбата в комплекта струва 150-200лв. Газов инжекцион 300 до 600лв. Като за 600лв. е много "истински" БРЦ италиански[произведен и внесен от Турция] и представен на нашия пазар като уникален италиански инжекцион. Поразпитай ослушай се ,огледай се, че тук в темата никой нищо не казва само предложения за наливане на пари.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
superfiata написа:Atanas71 написа:Четири страници тема за газова уредба Колега вземи се в ръце , колко ще ти излезе тази газова 300-400-500лв. Един газов инжекцион е между 350 и 500лв. със всичко :D стига да можеш да си го монтираш и настроиш. В цените които съм описал влиза и кабела за комуникация де факто можеш и настроиките да си направиш. В момента цените са толкова ниски че въобще не си заслужава подобни експерименти. Кой се занимава още с обикновенни газови уредби при тези цени освен хора които искат да продадат 3-4 пъти над реалната му цена. Фирмичките които монтират газови уредби вземат всичко на едро , обикновенна газова уредба с бутилката и тръбата в комплекта струва 150-200лв. Газов инжекцион 300 до 600лв. Като за 600лв. е много "истински" БРЦ италиански[произведен и внесен от Турция] и представен на нашия пазар като уникален италиански инжекцион. Поразпитай ослушай се ,огледай се, че тук в темата никой нищо не казва само предложения за наливане на пари.
Коментар
-
eh4ev07 написа:superfiata написа:Atanas71 написа:Четири страници тема за газова уредба Колега вземи се в ръце , колко ще ти излезе тази газова 300-400-500лв. Един газов инжекцион е между 350 и 500лв. със всичко :D стига да можеш да си го монтираш и настроиш. В цените които съм описал влиза и кабела за комуникация де факто можеш и настроиките да си направиш. В момента цените са толкова ниски че въобще не си заслужава подобни експерименти. Кой се занимава още с обикновенни газови уредби при тези цени освен хора които искат да продадат 3-4 пъти над реалната му цена. Фирмичките които монтират газови уредби вземат всичко на едро , обикновенна газова уредба с бутилката и тръбата в комплекта струва 150-200лв. Газов инжекцион 300 до 600лв. Като за 600лв. е много "истински" БРЦ италиански[произведен и внесен от Турция] и представен на нашия пазар като уникален италиански инжекцион. Поразпитай ослушай се ,огледай се, че тук в темата никой нищо не казва само предложения за наливане на пари.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
готово.газта е сложена.колата работи повече от перфектно.дори не ми се вярва.форсира се като бензин дори и повече и двигателя не трепва.нямам прекъсвач и подминах 8000 об/мин.благодаря на всички колеги които писаха по темата.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
superfiata написа:готово.газта е сложена.колата работи повече от перфектно.дори не ми се вярва.форсира се като бензин дори и повече и двигателя не трепва.нямам прекъсвач и подминах 8000 об/мин.благодаря на всички колеги които писаха по темата.
Коментар
-
superfiata написа:колеги появи се проблем.12волта който съм взел от запалката нещо правят проблем.кажете от каде да взема ток за ключето но да е само на контакт .спешно
Коментар
-
eh4ev07 написа:superfiata написа:колеги появи се проблем.12волта който съм взел от запалката нещо правят проблем.кажете от каде да взема ток за ключето но да е само на контакт .спешноfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
superfiata написа:eh4ev07 написа:superfiata написа:колеги появи се проблем.12волта който съм взел от запалката нещо правят проблем.кажете от каде да взема ток за ключето но да е само на контакт .спешно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар