http://www.autogasmarket.com/shop/products/59.htmlЕто за нещо такова говорех . Готов емулатор вадиш включваш и караш . Това като го гледам на снимката няма и за половин час се монтира. Е , на бравото са малко на кофти място буксите на дюзите ама ще е много интилигентно с тоя емулатор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
поставяне на обикновена газова уредба на браво 1.6
Collapse
X
-
Slavi_Lancia написа:без рязане тое емулатор не може да го сложи, инак с тези букса и екстра вариант, но няма никъв достъп до неговите дюзи без да свали горния колекторfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Ами ако става въпрос за емулатора на дюзите трябва да се пробва ако в краен случай не пасват буксите ще се реже. Сега аз режа защото слагам емулатор мое производство въпреки че като се замисля съм можел да намеря комплект букса (мъжка-женска) от браво за дюзите тая дето е с петте кабела и пак да стане без рязане ама тя става дълга и широка а за ламбдата се реже едно кабелче само. Буксата на ламбдата се намира насреща в коша на мотора под черното капаче (то е с две пласмасови врътки -като перчати болчета). Там е сложен и МАП сензора и някое бушонче имаше (вкл. и бушона за помпата-ако се взема ток от него там трябва да се търси ). Дано не се бъркам за помпата.....а за ламбдата не се сещам цвета на кабела. Двата са за подгрев другите два са маса и сигнал на сондата -прекъсва се сигнала. Мисля че в Аутодата ги имаше и цветовете, но аз така и така на момента мерих с уреда и рязах. Ако трябва ще обясня как да се реже и да се свърже после ...не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
-
Аз си мисля, че ще стане с буксите. Само трябва да се внимава с цилиндрите -в смисъл коя дюза откъде се вади и т.н. защото може да стане така че на газ да си работи нормално а на бензин даже и да не пали или ще работи на 2 цилиндъра и такива работи . Общо взето вадиш на 1-ви слагаш буксата на емулатора. после на втори и т.н. Това особено важи като се режат жиците защото там е по лесно да се обърка .не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
-
днес ходих до известния люлински газаджия ’’васко газ’’ за да си закупя тръбучка от бутилката до мотора.докато пазарувах започнах да разпитвам това и онова за газовата.каза че за моя мотор и комп няма нужда нито от емулатор за дюзите нито за ламбдата.странно но човека е поставил много газови и мисля да му се доверя.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Тогава за какво ти беше да пускаш тема изобщо . Трябваше направо на най-извесния люлински газаджия да се довериш. Виждал съм изпълнение от такива газаджии на алфа 146 на мой приятел дето му се плаче. Газовата е по -постна и от на жигули. Познайте какво представлява. А газовата я направи както искаш все ще си върви колата. Естесвено след време ще има други теми в раздела от типа: "Помош гърми. гасне не пали и на газ и на бензин неще и такива глупости". Та от мен успех в начинанието !!!не подценявайте италианските коли
Tipo 1.6 (149.C2.046)
Коментар
-
superfiata написа:Painfall написа:Къде се намира този известен люлински газаджия, колега?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар