Slavi_Lancia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
поставяне на обикновена газова уредба на браво 1.6
Collapse
X
-
u_bo
-
Тая нощ не съм спал ами съм си мислил: Що ли тоя твои комп все още търпи да го караш на бенз без никви емулации. И ми доиде на акъла гениалната идея тоя пущин като си му отрязал дюзите тои не ги вижда и съответно не внася никви корекци в тях каквото и да му показва ламбдата, от там и не се омазва, затова все още палиш и вървиш на бензин. Друг е въпроса да не би да натрупа некви други грешки и да си покаже рогата. Но както казах ще следя тематаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
u_bo
Slavi_Lancia написа:Тая нощ не съм спал ами съм си мислил: Що ли тоя твои комп все още търпи да го караш на бенз без никви емулации. И ми доиде на акъла гениалната идея тоя пущин като си му отрязал дюзите тои не ги вижда и съответно не внася никви корекци в тях каквото и да му показва ламбдата, от там и не се омазва, затова все още палиш и вървиш на бензин. Друг е въпроса да не би да натрупа некви други грешки и да си покаже рогата. Но както казах ще следя темата
Коментар
-
u_bo
odar написа:янко написа:Може,аз съм с такава,но не съм сложил кихалки
Коментар
-
Тя кат пушка нема да гръмне, лошото е ако гръмне кат точето на Филип Тотьо, а после с разцъфтяната кутия тра да идеш при газаджията дет ти я сложи и ти каза че нема нужда за да ти купи нова кутия Сам можеш да си сложиш една кихалка някъде на някоя резонаторна кутия ако имаш или от горе на кутията на въздушния филтър.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар