резултат от самонастройване на газовата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
поставяне на обикновена газова уредба на браво 1.6
Collapse
X
-
superfiata написа:колата се оправи.сипах газ от екото и започна да върви както трябва.вдига обороти както трябва и гърми ЮНАШКИ.днес центровка и готовоBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:superfiata написа:колата се оправи.сипах газ от екото и започна да върви както трябва.вдига обороти както трябва и гърми ЮНАШКИ.днес центровка и готовоfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
superfiata написа:dudulia написа:superfiata написа:колата се оправи.сипах газ от екото и започна да върви както трябва.вдига обороти както трябва и гърми ЮНАШКИ.днес центровка и готовоBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
u_bo
dudulia написа:Като гледам филтъра как е цъфнал,като майска роза..... вземи иди на майстор да ти центрова колата и си сложи електроника!
Коментар
-
колеги помагайте.много странна работа.днес закарах бравото на газ анализатор.прави каквото прави и ми се обади да си взема колата защото е ГОТОВА.взимам я след като метнах 30 кинта и веднага я пришпорих след като обясних на газаджията че я карам само на високи обороти.и какво да видя?????колата странно защо пак забива моцуна след 3500 об.обаждам му се и му казвам за какво става вапрос а той ми вика ела пак до сервиза.карам я аз и той разви тръбичката от бутилката и разви клапана да види дали мета газ както трябва.това добре.след това разби тръбичката от клапана и пак добре.странно.каза да изхарча газта която е в бутилката(5 литра)и да сваля сондата и да му я занеса.ама аз нали не слушам никога и бумнах 33 литра в бутилката и за моя изненада колата върви много(не както на бензин)добре.кажете какво става според вас.дали няма налягане в бутилката или нещо друго за да не иска да тръгне при малко газ в бутилката.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
така.колицата върви та се кине.много съм доволен та чак леко учуден.направо чудесно.като подам газ поема както трябва.няма тресене няма придърпване но има нещо което ме дразни.като спра на светофар колата си мени оборотите.пада до 500 и вдига до 1100 и така постоянно.прави го същото и на бензин.дали е стъпковото моторче.дайте съвет.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Аха прави го и на бензин, ами добре дошъл в клуба на F49 ще видиш още на колко неща е способна Вервай ми не е стъпков мотор, задават се проблеми с адаптацията ама кат не слушаш така е.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Аха прави го и на бензин, ами добре дошъл в клуба на F49 ще видиш още на колко неща е способна Вервай ми не е стъпков мотор, задават се проблеми с адаптацията ама кат не слушаш така е.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Аха прави го и на бензин, ами добре дошъл в клуба на F49 ще видиш още на колко неща е способна Вервай ми не е стъпков мотор, задават се проблеми с адаптацията ама кат не слушаш така е.
Коментар
-
u_bo
alkatraz21 написа:Slavi_Lancia написа:Аха прави го и на бензин, ами добре дошъл в клуба на F49 ще видиш още на колко неща е способна Вервай ми не е стъпков мотор, задават се проблеми с адаптацията ама кат не слушаш така е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар