Та значи историята е следната - напълних газовото, покарах малко и тогава колата се счупи. Другата седмица в събота ще викам скрападжиите дават 300лв. за колата ако е изцяло оборудвана (демек с всичко) само газовата да си сваля. Да, ама вътре има още 24-25л. газ и не искам да я държа в нас пълна. Пуснал съм я да се продава в раздела, но ако не успея до събота трябва да източа газта. Та кажете как става, опасно ли е и цялата ли се източва или остава малко и втечнена... абе дайте акъл как да направя работата :D Бутилката е 35л.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да източа газта от бутилката на колата
Collapse
X
-
е ти досега си я държал в колата пълна, па сега те е страх у вас пълна да седи затваряш крана и я паркираш някъде, дето да не я грее слънцето и това е. иначе ако тръгнеш да я изпускаш е кофти работа, аз 2 пъти съм изпускал и първо трябва бавно, второ на безлюдно място, че да не минават разни с цигари и т.н., трето- газта накрая седи втечнена на дъното и си се лашка и това е- махах сондата цялата, газта си седи долу, сложих си новата сонда и си подкарах на газ....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
ами дай я на някой познат да я закачи на колата си и дая издуха колко са 20-25лтр.за нула време работа при това чиста аванта/после ще ти върне бутилката и готово/Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
pakumba написа:е ти досега си я държал в колата пълна, па сега те е страх у вас пълна да седи затваряш крана и я паркираш някъде, дето да не я грее слънцето и това е. иначе ако тръгнеш да я изпускаш е кофти работа, аз 2 пъти съм изпускал и първо трябва бавно, второ на безлюдно място, че да не минават разни с цигари и т.н., трето- газта накрая седи втечнена на дъното и си се лашка и това е- махах сондата цялата, газта си седи долу, сложих си новата сонда и си подкарах на газ....N.Y. State of Mind
Коментар
-
Punto_Manqk написа:колега отиваш някаде на по пусто място кадето няма цигарджии :D,отвиваш 2-те кранчета(постепенно) докато не спре да съска,после затягаш кранчетата и си готов.Аз моита я свалях преди 2-3 дни и направих описаното по горе.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
marea-ta написа:ами дай я на някой познат да я закачи на колата си и дая издуха колко са 20-25лтр.за нула време работа при това чиста аванта/после ще ти върне бутилката и готово/Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:marea-ta написа:ами дай я на някой познат да я закачи на колата си и дая издуха колко са 20-25лтр.за нула време работа при това чиста аванта/после ще ти върне бутилката и готово/N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар