grishav написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газова уредба - Fiat Tipo 1.6 DOHC
Collapse
X
-
FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
-
leoni написа:grishav написа:Paparac написа:grishav написа:Мисля,че датчика на термостата се бъзика....май стои отворен и пуска повече бензин Как да разбера? Иначе на газ много ли умира двувалкатаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Orcinus
leoni написа:[ При последното ми ходене до София засякох разход около 8,7-9 л. на 100 км. Градското е малко повече - 10-11 л. на 100 км., но пък аз съм доволен.Успех!
Коментар
-
Paparac написа:leoni написа:[ При последното ми ходене до София засякох разход около 8,7-9 л. на 100 км. Градското е малко повече - 10-11 л. на 100 км., но пък аз съм доволен.Успех!Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
Paparac написа:leoni написа:[ При последното ми ходене до София засякох разход около 8,7-9 л. на 100 км. Градското е малко повече - 10-11 л. на 100 км., но пък аз съм доволен.Успех!FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
Коментар
-
Orcinus
leoni написа:С едно уточнение - навън доста я сритвам и затова разхода е повече!
Коментар
-
Paparac написа:leoni написа:С едно уточнение - навън доста я сритвам и затова разхода е повече!FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
Коментар
-
Orcinus
leoni написа:Пробвал съм разбира се!Извън града - не повече от 7,2 а градското което съм писал е в усилен трафик - то кога ли вече ще има слаб?!!
Коментар
-
Paparac написа:leoni написа:Пробвал съм разбира се!Извън града - не повече от 7,2 а градското което съм писал е в усилен трафик - то кога ли вече ще има слаб?!!FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
Коментар
-
Orcinus
leoni написа:без плочка съм
Коментар
-
Пичове сложиха ми газовата днеска Ловато с плочка...емулатор и сите шукарии :D Като вървеж даже ми се струва,че върви повече от на бензин :D Пичовете ми казаха,че съм щял да се запаля на бензин...текло ми било бензин от някъв маркуч на монотоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Paparac написа:leoni написа:без плочка съмFIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
Коментар
-
Orcinus
Коментар
-
И мен ме интересува цена. Бях се отказал от газа, сега пак се хванах. Някой скоро да е слагал за моно газова и да му е излязла без пари че и перфектна? :DЕдит: Става въпрос за същото чудо на инженерната мисъл. И колегата ако може да сподели тук или на лична цената и мястото.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар