колеги даите някаква идея отидох да ми закачат бравото 1.4 на компютър и ми кзаха че от стъпковия мотор си мени оборотите сених две стъпкови моторчета и пак е съштата работа имате ли някаква идея от какво може да е.Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
стъпков мотор
Collapse
X
-
Колега, на това стъпково моторче някой му казва колко да се движи. То е само изпълнител а не управляващо устройство. Проблема ти е другаде! Другия път като идеш на диагностика, да не те залъгват с изводи, които се чуват на ухо и без компютър, ами да открият грешката, ако я има. Махни акумулатора за 10-тина минути и виж как ще реагира после. Да ти погледнат и ламбда сондата. Успех!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
стъпков мотор
rusee написа:Същият проблем при мен беше от температурен датчик на инжекциона.Смених го и всичко заспа.Друг е въпроса,че хванаха грешката след втората диагностика.Обаче незнам дали при Бравото е така.
Коментар
-
Колега, тук вече почват гадаенетата.... Нали затова са измислили диагностичните тестери ? Отиди на диагностика, ама не само да ти кажат каква грешка има записано, като в библиотеката - четене, ами да направят ДИАГНОСТИКА . На базата на грешката, да потърсят проблема. Когато фискират повишение на оборотите, да се види какви други показания се променят. Било температура, било налягане на въздуха, било ... абе да гледат ! Може да е от всеки един датчик по двигателя. ДОри в възможно и да засмуква въздух през спукан маркуч.FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар