Преди 2 седмици си взех Фиат Пунто 1.2 2003г Бензин/Гас гаста е слагана в Италия (не е инжекцион) Нормално ли е тази кола да ми гори 10-11 гас /100 км / извънградско без да я натискам 80-100 км. Потрсен съм!!! Взех си малка кола имено с цел ИКОНОМИЯ на горивото!!! На бензин не съм я засичал к’во гори!!! ходих на някакъв сервис и там ми махнаха една джаджа, кадето гаста ми се контролира автоматично (уж е от нея) , смених филтъра, издухаха ми боклуците от нещо там (не съм много добре запознат) провериха ми изпарителя, смених и газстанцията .. Но пак.... Заредих за 10 лв . на 50 км (градско издъхна) (докато ми я настройваха, да съм поизгорил 1-2 лв) пак е ужасно много!!! ВръзВаха ми я на компютър, направиха ми диагнистика и ми казаха че мотора работи добре, каде да отида какво да направя !!! Ще съм ви благодарен много ако ми помогнете, посъветвате какво мога да направя. Колата ми харесва много, не ми се разделя с нея!!! БЛАГОДАРЯ !!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем а Фиат Пунто 1.2 2003
Collapse
X
-
махнали са ми степ мотора на ламбда контрола!!!!!! той се маха само ако блокираPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар