Здравейте колеги,колата е Браво 1.6 16V с ГИ BRC.Проблемът е както си карам без причина прехвърля от газ на бензин.Колата си загрява нормално,мисля да не е температурен датчик.Има ли ГИ отделен температурен датчик или взима инфо от датчика на колата,каде може да е проблема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ГИ BRC
Collapse
X
-
Дават го на 15 000, моя е на към 9 ама си е бая чист и проходим та а си го карам още, мисля че в БРЦ е към 30 лева инак ги има и по 15-20 ама някви си не бих рискувал. Тоя ми хареса че от страната към изпарителя е мръсен но към реиката е като нов, явно си е ФИЛТЪР с главно ФПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
ИМаш два филтъра.Единият е в газовият клапан,а другият е сивият. Спокойно можеш да слагаш от полските филтри за еднократна употреба ( черни на цвят неразглобяеми).Желателно е да се сменят по-често,макар и да изглеждат чисти,защото те улавят мазнотиите в газта.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Абе ти четеш ли въобще кво ти пишат колегите, още колко човека трябва да ти напишат какво да смениш стига с тая цедка и тоя клапан, казаха ти филтъра за газовата фаза, човека и снимка ти качи, ти кво искаш още!? да доиде да ти го смени ли? Единственото нещо което те оправдава в монета е някои газаджия да не ти е сложил филтър между реиката и изпарителя и за това да не го намираш и да се чудиш за какво ти говорим, но ако няма филтър пък няма да имаш проблем с прехвърляне на бензин. така че не си оправдан!!!! Размърдай си дупето и барем земи напраи една снимка та да ти го посочим със стрелка, за кои филтър говорим тука вече 5 човека. Щото и тва ако не направиш те зарязваме да си ходиш по майстори 1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Модераторски екип на fiat-bg.orgПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар