От два дни се слчва нещо много странно , като изрежа колата да изпреварвам и забива нос и приецва във високите обороти над 3500-4000. От къде се регулираха високите об.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забиване във високите оборои
Collapse
X
-
Забиване във високите оборои
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
отварям затварям все така! МОЖЕ ФИЛТЪРЧЕТО НА КЛАПАнА ДА Е , КАТО МОЙТО Е ОТ ТЪНКИТЕ НА БРЦ-МИСЛЕХ ЧЕ НЯМА ФИЛТЪР А МАЙ ИМА[/img]Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
въпроса ми е този модел има ли филтър че 60000км от както е колата при мен не съм го пипалPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
dudulia написа:strajaro написа:bmahob написа:въпроса ми е този модел има ли филтър че 60000км от както е колата при мен не съм го пипалPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
ок но като разглобя клапата ще изтича ли газ или само като дам контакт пуска?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Така връщам се от сервиза за АГУ , оказа се че този модел клапани имат цетка, развиване , едон шепичка графитена прах, продухване обстойно, и сме на линия, след това провах колата до към 5000 -5500об мисля че няма проблем :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
бая боклук за 60 000км от мен в БГ а от преди това в италия не се знае колко...........................Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар